• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana hoće da uživa u Igrama

Ana Ivanović, najbolja srpska teniserka, čeka debi na Olimpijskim igrama. Raduje je druženje sa našim sportistima

 Ana hoće da uživa u Igrama Izvor: MONDO

Nestrpljiva. Tako se najbolje može opisati emotivno stanje naše teniserke u predvečerje Olimpijskih igara u Londonu.

"Olimpijske igre su u ovoj godini najljepši i najvažniji događaj. Povlačenje sa takmičenja u Pekingu je vjerovatno najveće razočarenje u mojoj karijeri. Osjećam da dugo čekam i sada želim da izvučem maksimum i uživam u tom iskustvu", rekla je Ivanovićeva.

Ona je prije četiri godine trebalo da debituje na OI, gdje je bila jedan od glavnih favorita za osvajanje neke od medalja, ali se ispriječila povreda palca. U London ide s velikim ambicijama, nišani jednu od medalja.

"Definitivno mi je to cilj. Nikada ne polazim od toga da pobijedim samo jedan ili dva meča. Uvijek izuzetno želim pobjede i motivacija je velika. Ali kada je u pitanju tako veliki i važan događaj kao što su Igre, zaista je važno razmišljati korak po korak, meč po meč", objasnila je ona.

Ivanovićeva je priznala da jedva čeka da počne najveći sportski događaj na svijetu.

"Uzbuđenje je veliko. Dugo čekam priliku da se takmičim na OI. Odrasla sam gledajući srpske sportiste kako se takmiče na Igrama i biće predivan osjećaj da i sama konačno učestvujem", istakla je srpska teniserka.

Kao najljepša sjećanja iz djetinjstva sa OI, Ivanovićeva je navela uspjehe srpskih košarkaša i odbojkaša.

"U djetinjstvu sam voljela da gledam OI, a posebno košarku. Ipak, jedna od najljepših uspomena je sjećanje kada su naši odbojkaši osvojili zlatnu medalju u Sidneju 2000. godine. Volim da gledam ekipne sportove. Na sreću, naši sportisti su tu uvijek postizali uspjehe, čime je sve mnogo uzbudljiivije", kazala je ona.

Ivanovićeva je dodala i da će pokušati da nađe vremena da odgleda i nastupe drugih srpskih sportista na OI.

"Na sreću, imala sam priliku da u Pekingu provedem neko vrijeme sa našim sportistima. Stanovala sam sa Minjom Najdanovski i postale smo prijateljice. Takođe sam se sprijateljila sa mnogim sportistima iz našeg tima i radujem se što ću ponovo da ih vidim. Nažalost, Vimbldon je veoma daleko od olimpijskog sela i imajući u vidu problem sa saobraćajem, ne vjerujem da ću imati mnogo prilike da odlazim tamo kada počne turnir. Biću dosta zauzeta jer igram singl i miks dubl sa Nenadom Zimonjićem", zaključila je najbolja srpska teniserka.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC