• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Uplašila sam se zbog mame

Jelena Janković oscilacije u susretu sa Poljakinjom Agnješkom Radvanskom objasnila je malaksalošću i zdravstvenim problemima njene majke Snežane.

 Janković: Uplašila sam se zbog mame Izvor: MONDO

“Mami je bilo jako loše, tako da sam spavala samo tri sata. Htela sam danas da budem dobra i da brzo završim meč, ali eto, opet sam je iznervirala”, rekla je Jankovićeva na konferenciji za novinare u Budimpešti.

“Skočio joj je pritisak, nisam mogla da joj pomognem i mnogo sam se uplašila. Dolazila je hitna pomoć. To su situacije u kojima počnete potpuno drugačije da posmatrate život. Tenis je samo igra, zdravlje je najvažnije”.

Jelena je istakla da je bila “ljuta na sebe i frustrirana” zbog prokockane prednosti od 4:1 i meč lopte u drugom setu.

“Ispustila sam set iz ruku i nisam mogla da prestanem sa nerviranjem zato što još uvek igram, umesto da odavno budem u svlačionici. Ali rekla sam sebi da moram da se sredim i na kraju sam uspela da uradim ono što je bilo potrebno za pobedu. Podrška sa tribina je bila fenomenalna. Gde god igramo ima naših ljudi, sjajan je osećaj igrati pred svojima i slušati svoj jezik”.

Od Plovdiva prošle godine, preko Košica do Budimpešte, “Džej Džej” u Fed kupu kao da ne može da izbegne dramatične završnice i mečeve u tri seta.

“Šta da kažem - ako se ne igraju tri seta, onda to nisam ja! Vratila sam Radvansku u život glupim greškama. Bila je na pragu pobede ne zato što je odigrala nešto posebno dobro, nego zato što je nivo moje igre drastično opao. Slažem se da je strašno to što radim ljudima koji za mene navijaju.

Čitam komentare po internetu i na svom sajtu, ne možete da zamislite kakvih tu ima poruka”, kroz smeh je izjavila Jelena.

Jankovićeva je ponovila da fizički nije potpuno spremna i da zbog toga nije sposobna da odigra dobro meč od početka do kraja. Ipak, drago joj je što je uspela da donese pobedonosni poen ekipi.

“Najvažnije je da se redjaju pobede. Moramo da se izvučemo iz ove Evro-afričke grupe kako znamo i umemo”.

Srbija će se u petak sastati sa Rumunijom u odlučujućem duelu grupe D. Pobednik će dan kasnije igrati meč za odlazak u plej-of za popunu Svetske B grupe.

Ana Ivanović i Jelena Janković od 10.00 časova čekaju (verovatno) Moniku Nikulesku i Soranu Kirsteu. Ukoliko opet sve bude u redu, Ana Jovanović i Teodora Mirčić dobiće priliku da odigraju još jedan “rekreativni” dubl.

(izveštač MONDA iz Budimpešte Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC