• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (EP): Vujas - možemo i moramo bolje

Srbija počela EP u Malagi bolje nego što se nadala. Nemcima nanet najubedljiviji poraz u dosadašnjim duelima.

 VATERPOLO (EP): Vujas - možemo i moramo bolje Izvor: MONDO

Vaterpolo reprezentacija Nemačke je na otvaranju Evropskog prvenstva u Malagi pretrpela najubedljiviji poraz ikada od reprezentacije Srbije (5:17). Zapravo, bio je to najubedljiviji poraz Nemaca, računajući i duele sa reprezentacijama nekadašnje Jugoslavije, Zajednice Srbija i Crna Gora i sada Srbije.

"Nemci su nas iznenadili. Nisu toliko loši kao što to rezultat pokazuje. Mi smo i dalje pod utiskom onoga što se desilo Danilu Ikodinoviću i vidi se da nam nedostaje, on je jedan od naših ključnih igrača. Igramo ovde za njega. Za nas je Evropsko prvenstvo važno koliko i Olimpijske igre", izjavio je posle meča selektor srpskog tima Dejan Udovičić.

Kapiten Vladimir Vujasinović ocenio je da Nemci nisu imali svoj dan i da je to dobro za Srbiju, jer je prvi meč na bilo kom turniru uvek najteži. "Čini mi se da je rezultat malo previsok. U svakom slučaju, ako hoćemo u polufinale i dalje moramo da poboljšamo igru", dodao je uvek samokritični "Vujas".

Nemački selektor Hagen Štam rekao je da su njegovi igrači uspeli da zabrljaju sve što su mogli. "Sve što smo se dogovorili uoči meča oni su uspeli da ne realizuju! Niko nije bio ni blizu svoje uobičajene forme. Ako ponovimo ovakvu igru protiv Rusa u subotu, EP će za nas biti završeno pre nego što je uopšte i počelo. Dobra strana ovog poraza jeste u tome što nije sramota izgubiti protiv branioca titule prvaka Evrope i glavnog favorita za zlato".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC