• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ikodinovićeve vitalne funkcije stabilne

Vitalne funkcije srpskog vaterpolista stabilne. Ipak, lekari i dalje oprezni.

 Ikodinovićeve vitalne funkcije stabilne  Izvor: MONDO

Zdravstveno stanje vateropoliste Danila Ikodinovića je stabilno, a svi njegovi fiziološki parametri su u prihvatljivim granicama, izjavio je u petak načelnik Urgentne hirurgije Kliničkog centra u Novom Sadu Zoran Đermanov.

"Na njemu se svakodnevno izvode planirane intervencije, a najbitnije je da mu se stanje posle toliko dana od saobraćajne nesreće nije pogoršalo. Istina, nema ni nekog većeg poboljšanja, ali sama stabilnost vitalnih funkcija nas ohrabruje", dodao je on u izjavi novinarima.

Prema njegovim rečima, i narednih dana će se Ikodinović redovno previjati i po potrebi raditi neohodne intervencije, a glavni razlog što se još drži pod dubljom ili povremeno plićom anastezijom jeste potreba da mu se sačuva energija za oporavak.

"Ne mogu da potvrdim nečiju izjavu da će proslavljeni igrač biti probuđen u nedelju, jer sve zavisi od njegovog trenutnog zdravstvenog stanja, koje se prati iz sata u sat. Do toga će sigurno doći za nekoliko dana, a tačno kada odlučiće konzilijum lekara", zaključio je Đermanov.

Ikodinović je doživeo tešku saobraćajnu nesreću prošlog petka, kada je svojim motorom udario u "jugo koral", u trenutku kada su oba vozila obilazila traktor na putu Zrenjanin-Novi Sad, u blizini kaćke petlje.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC