• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTAMPA: Nikić, Rađen i Šefik već Zvezdini!

"Večernje novosti" otkrivaju da su Slobodan Nikić, Nikola Rađen i Denis Šefik dogovorili dolazak u Crvenu zvezdu Beograd. Stiže i Ćirić?

 ŠTAMPA: Nikić, Rađen i Šefik već Zvezdini!  Izvor: MONDO

Zvezda se ne šali!

Dan poslije informacije da crveno-bijeli prave "tim snova" potvrđen je povratak u Beograd nekih od najboljih srpskih vaterpolista.

"Večernje novosti" pišu da je Zvezda dogovorila dolazak Slobodana Nikića, Nikola Rađena i Denisa Šefika, a da Filip Filipović i Andrija Prlainović još "vagaju" zbog iščekivanja kraja krize u Pro Reku, posrnulog šampiona Evrope.

"Crveno-bijeli iz dana u dan sve bolje stoje finansijski, a javna je tajna da je i u interesu države da se naši najbolji igrači vrate u zemlju", iznosi list.

Dolazak golmana Crne Gore Denisa Šefika tako je dogovoren još na turniru u Kosenci, kada su pokrenute priče o dolasku Predraga Jokića u Partizan, koje su se i obistinile.

Isti izvor tvrdi da je Nikola Rađen uoči odlaska u London konstatovao da nema ponuda, čak ni od matičnog Hiosa, kao i da je Slobodan Nikić sve do 15. jula i "potonuća" Pro Reka vjerovao da će još godinu dana igrati u Kamoljiju.

"SAVIĆ: "BOLJE JE NEGO PRIJE, VIDJEĆEMO... "

Dejan Savić priznaje da mu laskaju pitanja o istinitosti vijesti o dolasku najboljih vaterpolista Srbije i svijeta, ali i "spušta loptu".

"Priče su jedno, realizacija nešto sasvim drugo... Da li možemo da platimo najboljeg igrača svijeta (Filipa) Filipovića? Treba biti realan. U svakom slučaju situacija je bolja nego što je bila, a vidjećemo dokle će to da nas dovede", izjavio je Zvezdin trener za "Žurnal".

Upitan o mogućem povratku Aleksandra Ćirića, izdanka Zvezdine škole, odgovorio je kratko:

"Ćira je uvijek Ćira".

Velika finansijska kriza u svijetu vaterpola utiče na to da sve manje klubova može da obezbijedi dovoljno novca za učešće u najboljim takmičenjima, pa ni povratak trofejnih vaterpolista u domovinu u tim uslovima ne bi predstavljao veliko iznenađenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC