• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Srbi i Rusi otvaraju olimpijski turnir

Najbolji odbojkaši Srbije i Rusije odigraće prvu utakmicu na olimpijskom turniru u Pekingu, potvrdila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB).

 ODBOJKA: Srbi i Rusi otvaraju olimpijski turnir Izvor: MONDO

Meč Srbija - Rusija na rasporedu je u nedelju, 10. avgusta, sa početkom u 10 časova po lokalnom vremenu, odnosno u 3.00 po centralnoevropskom.

U ostalim utakmicama prvog kola Grupe B sastaće se Brazil - Egipat i Poljska - Nemačka, dok će u okviru Grupe A igrati Italija - Japan, SAD - Venecuela i Bugarska - Kina.

Izabranici Igora Kolakovića dalje će igrati po sledećem rasporedu - 12. avgusta od 14.30 (7.30) časova protiv Brazila, 14. avgusta u istom terminu protiv Poljske, 16. avgusta od 12.30 (5.30) protiv Nemačke i 18. avgusta od 14.30 (7.30) protiv Egipta.

U četvrtfinale, zakazano za sredu, 20. avgusta, idu po četiri najbolje ekipe iz dve grupe. Polufinala su na programu 22, a finale 24. avgusta, poslednjeg dana Olimpijskih igara, tačno u podne po lokalnom vremenu.

Takmičenje odbojkašica počinje u subotu, 9. avgusta, utakmicom Grupe B Italija - Rusija, a od 12 časova (5.00) sledi meč Srbija - Kazahstan.


U istoj grupi sastaće se još Alžir - Brazil, dok su parovi prvog kola Grupe A Poljska - Kuba, Venecuela - Kina i Japan - SAD.

Srbija potom igra protiv Alžira, 11. avgusta od 10 časova (3.00), protiv Brazila, 13. avgusta od 14.30 (7.30), protiv Italije 15. avgusta u istom terminu i konačno protiv Rusije, 17. avgusta u 22 časa po lokalnom vremenu, odnosno 15.00 po centralnoevropskom.

Četvrtfinala su na programu 19, polufinala 21, a finale u subotu, 23. avgusta, sa početkom u 20 časova (13.00).

Interesantno je da će se u četvrtfinalu turnira, u obe konkurencije, pobednici grupa "ukrstiti" sa četvrtoplasiranima iz suprotnih grupa, dok će žrebom biti određeno da li će igrati A2-B3 i A3-B2 ili možda A2-A3 i B2-B3.

Dakle, postoji mogućnost da u četvrtfinalu dođe do reprize mečeva iz prve faze takmičenja!

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC