• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović privatno: Šoping pre klabinga!

Ana Ivanović otkrila je da nije ljubitelj noćnog života i da se, kada ima priliku, radije opredeljuje za neke mirnije vidove zabave.

 Ana Ivanović privatno: Šoping pre klabinga! Izvor: MONDO

Iako je odlična prijateljica Novaka Djokovića, nije se u Melburnu priključila slavlju povodom osvajanja prvog gren slem trofeja.

"Nažalost, da bih stigla na vreme u Budimpeštu na turnir Fed kupa, morala sam da propustim i Novakov finalni meč, a i proslavu. Ne znam baš da li je to dobro ili ne, ali priznajem da nisam neka ‘parti’ persona. Ne volim da idem po diskotekama i ostajem budna celu noć. Ako već imam slobodnog vremena, pre ću da ga iskoristim da sednem i popričam sa prijateljima, da izadjem na večeru ili u šoping", kaže dvadesetogodišnja Beogradjanka, odnedavno najbolje rangirana srpska teniserka.

Na Australijan openu nosila si interesantnu svetloplavu opremu. Da li još uvek imaš ponude da se baviš manekenstvom?

"Moji ciljevi vezani su isključivo za teren. Što se tiče manekenstva, to je teži posao nego što mnogi misle… Imala sam nekoliko iskustava i priznajem da je lepo raditi sa profesionalcima, najboljim šminkerima i fotografima. Ali pauze na snimanjima su predugačke. Previše je čekanja, a premalo akcije za moj ukus".

Pratiš li modu?


"Da, mada ne podržavam i ne kupujem sve novo što se pojavi".

Omiljena kuhinja sa putovanja po svetu?


"Najviše mi se dopadaju specijaliteti japanske i indijske kuhinje. Kada sam bila mala, nisam volela da eksperimentišem. Na stolu su mi uglavnom bile pice i špageti. Sa godinama sam postala otvorenija za druge ukuse i naučila da volim različite stvari".

Omiljeni grad?

"Ima ih nekoliko, ali ako bih morala da izdvojim jedan, onda bi to bio Sidnej. Ko može sebi da priušti putovanje u taj grad, neka to svakako učini".

Tip muškarca?


"Oooh… Pa Majkl Skofild iz serije ‘Bekstvo iz zatvora’! I mislim da bi mnoge žene na to pitanje rekle isto što i ja".

Ima li u tvom životu nekih "agresivnih" pripadnika jačeg pola?


"Možda dvojica ili trojica (smeh)… Ali prija mi kada dobijem kompliment, po tome nisam drugačija od ostalih devojaka".

Rodjena si u Beogradu, tvoje prebivalište je Cirih. Koja zemlja je tvoj dom, Srbija ili Švajcarska?

"Nije mi lako da se odlučim. Odrasla sam u Srbiji, tu su mi porodica i uspomene iz detinjstva, dok Švajcarsku volim zato što sam tamo postala ovo što sam sada. Ali uvek mi prija da se vratim Srbiji".

Da li već razmišljaš o životu posle bavljenja tenisom?

"Naravno! Studiram ekonomiju, volim to i planiram da jednog dana radim posao vezan za tu oblast. Prvi razlog što nisam odustala od školovanja je što nikada ne možete da znate šta će se dogoditi sutra u vašoj sportskoj karijeri. Drugi razlog je što mi je učenje uvek dobro išlo. Nikada nisam imala problema u školi".

Imaš tek 20 godina, a već si zaradila više od tri miliona dolara samo od uspeha na turnirima. Kako ćeš iskoristiti sav taj novac?

"Imam oko sebe dobar tim, menadžera i porodicu. Pošto sam okružena ljudima kojima verujem, mogu da se koncentrišem na treninge i na to kako da postanem bolja teniserka. Verujte da mi je u tenisu cilj da što više pobedjujem, a ne da zaradim neku odredjenu svotu novca".

(izveštač MONDA iz Budimprešte Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC