• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATLETIKA: Banjalučani najuspješniji u Sokocu

Atletičari banjalučkog Borca najuspješniji na otvorenom prvenstvu RS u atletici za seniore i seniorke održanom u Sokocu.

 ATLETIKA: Banjalučani najuspješniji u Sokocu Izvor: MONDO

Članica Atletskog kluba Borac iz Banjaluke Vladana Gavranović osvojila je danas dvije zlatne medalje u trci 800 i 1.500 metara.

U trci na 110 metara sa preponama, na sokolačkom stadionu Bara, prvi je bio Ilija Cvijetić iz AK Glasinac sa Sokoca, a u trci na 110 metara sa preponama prva je bila njegova sestra Gorana Cvijetić.

Sait Huseinbašić iz banjalučkog Borca bio je prvi u trci na 100 metara, a u trci djevojaka u ovoj disciplini prva je bila njegova drugarica iz kluba Ksenija Kecman, koja je pobijedila i u trci na 400 metara.

Borislav Dragoljević iz Borca bio je prvi u trci na 400 metara, a Gorana Tešanović iz Borca bila je prva u bacanju diska, kao i u bacanju kugle.

U skoku u dalj prvi je Dejan Granić iz Atletskog kluba Pale.

U skoku u vis prva je bila Mladena Petrušić iz Glasinca, a u trci na 1.500 metara prvi je bio Srđan Samardžić iz AK Banjaluka. U skoku u dalj prva je bila Tanja Marković iz AK Rogatica, dok je u bacanju kugle,te u bacanju diska prvi bio Zlatan Šeranić iz Borca.

Srđan Samardžić iz AK Banjaluka pobijedio je na 3.000 matara, dok su u skoku u vis prvo mjesto podijelili Duško Marić i Marko Ćeranić iz Glasinca.

Darko Rosić iz Glasinca pobijedio je u trci na 800 metara, a u bacanju kladiva prva je bila Stefani Vukajlović iz Borca, dok je u bacanju kladiva za muškarce prvi bio Miroslav Rogić iz Borca.

U bacanju koplja prvi je bio Ratko Đurović iz AK Pale, a u skoku u dalj njegov drug iz kluba Dejan Granić koji je pobijedio i u troskoku.

Tanja Marković iz Rogatice pobijedila je u troskoku za djevojke.

Aleksandra Vidović iz Borca pobijedila je u bacanju koplja, a u štafeti četiri puta 100 metara u muškoj i ženskoj konkurenciji pobijedio je AK Borac.

Na seniorskom otvorenom prvenstvu, čiji je organizator AK"Glasinac, nastupilo je 10 klubova iz Republike Srpske, kao i atletski klubovi Sarajevo, Bosna, Mornar iz Bara, Beograd i Vojvodina.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC