• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Bez koncentracije, bez ritma...

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić za remi sa Rumunijom pre svega krivi lošu igru na početku utakmice.

 Udovičić: Bez koncentracije, bez ritma... Izvor: MONDO

Posle gol-razlike "plus 29" iz okršaja sa Nemačkom i Makedonijom, vaterpolo reprezentacija Srbije nije uspela da ostvari i treću uzastopnu pobedu na šampionatu Evrope u Malagi.

Selektor Dejan Udovičić za remi sa Rumunijom (6:6) pre svega krivi lošu igru na početku utakmice.

"Kao da se nismo pojavili u bazenu na početku meča. Prenuli smo se posle vođstva Rumuna od 2:0, ali ipak nismo uspeli da pronađemo svoj ritam i zbog toga sam veoma nezadovoljan. Uglavnom smo vodili, ali protivnik je uvek imao rezultatski priključak".


Udovičić je podvukao da Srbija kao važeći prvak Evrope uvek inspiriše druge.

"Kada igraju protiv nas, timovi pružaju i po 200 odsto svojih mogućnosti. Ako mi ne odigramo onako kako umemo, kao danas, ovakvi rezultati mogu da se dogode".


Selektorov prezimenjak - ali ne i rođak, kako je objavljeno u zvaničnom vodiču EP u Malagi - Vanja Udovičić ističe da koncentracija u ovom meču nije bila na potrebnom nivou.

"Previše smo opušteno ušli u utakmicu. Nismo bili koncentrisani na svoje zadatke, a onda smo u fazi napada načinili mnogo grešaka. Lopta ponekad jednostavno nije htela da uđe u gol... Već za meč protiv Rusije moramo da se ozbiljnije spremimo i pokažemo naše pravo lice",
istakao je mladi bek.

Strateg Rumuna Korneliu Rusu bio je prezadovoljan što se njegova ekipa podigla iz krize u teškom trenutku. Oni su u prva dva kola izgubili od Makedonije (6:10) i Italije (7:12).

"Verovao sam u svoje igrače, uprkos lošim igrama. Danas smo mogli i da pobedimo Srbiju, što me čini izuzetno ponosnim. Igrači su konačno shvatili da turnir nije završen i da još imamo šansu da se plasiramo u četvrtfinale", izjavio je Rusu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC