• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SINSINATI: Opet Tipsarević na Đokovića?

Žrijeb je spojio dvojicu srpskih tenisera već u četvrtfinalu turnira u Sinsinatiju.

 SINSINATI: Opet Tipsarević na Đokovića? Izvor: MONDO

Novak Đoković igraće u nedjelju u finalu turnira Masters serije u Torontu, a već sljedeće nedjelje nastupaće i u Sinsinatiju, turniru takođe iz "serije 1.000".

Postavljen je za drugog nosioca i u prvom kolu biće slobodan. U drugom ga očekuje duel sa pobjednikom meča Robin Hase (Holandija) - Andreas Sepi (Italija). Žrijeb bi ga dalje vjerovatno vodio na Aleksandra Dolgopolova (13), a u četvrtfinalu na Janka Tipsarevića, koga je u noći između subote i nedjelje savladao u polufinalu Rodžers kupa.

Đoković nikada nije osvajao turnir u Sinsinatiju, a tri puta je igrao u finalu. Prošle godine je predao meč za trofej Endiju Mareju.

Do meča sa Novakom, Janko (7) trebalo bi da izbaci boljeg iz duela Pablo Anduhar (Španija) - kvalifikant, a onda vjerovatno ponovo Hrvata Marina Čilića, koga je pobjedio u Torontu.

U toj polovini žreba su i Endi Marej i Huan Martin Del Potro, dok je prvom nosiocu Rodžeru Federeru na drugoj strani jedini ozbiljan rival, utisak je, David Ferer. Rafael Nadal je otkazao učešće zbog povrede.

Viktor Troicki će startovati u prvom kolu, sa kvalifikantom, a ukoliko prođe dalje čeka ga pobjednik meča Mihail Južnji (Rusija) - Lejton Hjuit (Australija).

Troicki će učestvovati i u dublu, u paru sa Sepijem, a prvi rivali biće im Nenad Zimonjić i Australijanac Pol Henli. Pobjednici tog meča već u drugom kolu idu na prve nosioce, braću Brajan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC