• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal definitivno propušta i US Open!

Španac zbog povrede koljena odustao od učešća na četvrtom gren slem turniru sezone. "Žao mi je, ali nisam spreman", poručio Nadal.

 Nadal definitivno propušta i US Open! Izvor: MONDO

Rafael Nadal, nekada najbolji igrač planete, već duže vrijeme je na bolovanju. Povreda koljena koja ga muči kompleksnija je od onoga kako se činilo u prvi mah, pa je u srijedu postalo izvjesno da će morati da propusti i US Open.

Treći teniser svijeta van terena je još od Vimbldona, a u ponedjeljak je i sam potvrdio medijima da nije siguran da će biti spreman za nastup na četvrtom grend slemu sezone, koji startuje 27. avgusta u Njujorku.

U srijedu je donio definitivnu odluku:

"Tužan sam što moram da saopštim da nisam spreman za nastup na US Openu. Zahvaljujem navijačima na podršci. Posebno Njujorčanima", rekao je treći teniser svijeta.

On je rekao da postoje pomaci u liječenju koljena, ali da ne može da tvrdi da će za manje od dvije nedelje biti spreman za povratak na teren.

Organizatori turnira u Njujorku postavili su ga za trećeg nosioca. Podsjetimo da je 2010. osvojio titulu na US Openu i tako kompletirao sva četiri grend slema u karijeri.

Nadal, koji je do sada osvojio 11 grend slem trofeja, prošle godine je igrao finale US Opena, u kojem je poražen od srpskog igrača.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC