• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: U finalu "Barselona" i "Ademar Leon"

U finalnoj utakmici 44. međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2012" večeras se sastaju španske ekipe "Barselona" i "Ademar Leon".

 RUKOMET: U finalu "Barselona" i "Ademar Leon" Izvor: MONDO

Ekipa "Barselona" sinoć je u četvrtom kolu prve takmičarske grupe pobijedila ekipu "Čehovski medvedi" iz Rusije, rezultatom 29 prema 27 (12 prema 13).

U drugoj grupi mađarski "Pik Seged" i španski "Ademar Leon" igrali su neriješeno 29 prema 29 (16 prema 15), dok je domaća "Sloga" pobijedila slovenačku ekipu "Cimos" rezultatom 31 prema 29 (17 prema 10)

Na tabeli prve takmičarske grupe "Barselona" vodi sa devet bodova, a slijede "Čehovski medvedi" sa šest bodova, „Dinamo” iz Bjelorusije sa tri boda, dok je makedonski "Vardar" bez bodova.

U drugoj takmičarskoj grupe vodi ekipa „Ademar Leon” sa sedam bodova, slijedi "Pik Seged" sa šest, "Sloga" sa tri i „Cimos” sa jednim bodom.

U borbi za sedmo mjesto danas u 12.00 časova sastaju se "Vardar" i „Cimos” i za peto "Dinamo" i "Sloga", dok za treće mjesto u 18.45 časova igraju "Čehovski medvedi" i "Pik Seged". Finalna utakmica igra se u 20.30 časova.

Najbolji strijelci turnira nakon četiri odigrana kola su Matjaž Brumen iz ekipe "Cimos" sa 21 postignutim golom, drugi je Ruesga Pasari iz ekipe "Ademar Leon" sa 19 i treći Miloš Pešić iz „Sloge” sa 18 postignutih golova.

Tri najbolje ekipe, osim pehara, dobijaju i novčane nagrade i to za prvo mjesto 15.000 evra, za drugo 10.000 i za treće 5.000 evra, dok turnirske trofeje dobijaju najbolji igrač, najbolji strijelac, najbolji golman, najbolje krilo, najbolji bek i pivot, kao i fer-plej ekipa.

Nakon finalne utakmice, u 22.15 časova, svečano će biti zatvoren 44. međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2012", čiji je pokrovitelj Vlada Republike Srpske i grad Doboj.

(Srna, foto: sportsport.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC