• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Armstrong: Ne plačite zbog mene

Američki biciklista Lens Armstrong, kome zbog dopinga prijeti oduzimanje sedam titula Tur de Fransa, poručio je navijačima da ga ne sažaljevaju.

 Armstrong: Ne plačite zbog mene Izvor: MONDO

Dva dana nakon što je odlučio da odustane od borbe sa optužbama Američke anti-doping agencija (USADA), Armstrong se pojavio na planinskoj trci u Aspenu u Koloradu, gdje je završio kao drugi, iza 16. godišnjeg Kigana Svirbula.

"Niko ne bi trebalo da plače zbog mene. Biću dobro. Imam petoro djece i predivnu ženu. Moja fondacija nije pogođena svim ovim dešavanjima", rekao je Armstrong.

Uprkos odustajanju od optužbi, američki biciklista je ponovio da je nevin i da se protiv njega vodi hajka.

"Želim da ostanem u dobroj formi, a ovde sam došao da uživam u jednom od najljepših predjela na svijetu. Možda će neko reći da nisam normalan, jer ovako provodim slobodno vrijeme, ali sam se danas zasita dobro poveo", dodao je Armstrong.

Iako je USADA donela presudu da je Armstrong koristio nedozvoljena sredstva na svom putu ka brojnim titulama i zbog toga mu izrekla doživotnu zabranu, legendarni biciklista dobija podršku sa svih strana.

Ipak, konačnu odluku o "slučaju Armstrong" donjeće Međunarodna biciklistička unija, posebno u vezi titula sa najprestižnije trke na svijetu, pošto Agencija ima ingerencije samo na području Amerike.

Armstrong se smatra za jednog od najboljih biciklista svih vremena, koji se nakon što je pobijedio rak vratio sportu i od 1999. do 2005. godine osvojio rekordnih sedam titula na "Turu".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC