• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Janko i Viktor od 17 sati

Trećeg dana Otvorenog prvenstva SAD mečeve prve runde igraju Janko Tipsarević i Viktor Troicki. Jelena i Bojana u dublu protiv Njemica.

 US OPEN: Janko i Viktor od 17 sati Izvor: MONDO

Poslije Novaka Đokovića, Ane Ivanović, Jelene Janković, Bojane JovanovskiNenada Zimonjića na teren će i prestala dva srpska predstavnika na US Openu, Janko Tipsarević i Viktor Troicki.

Tipsarević će na stadionu Grendstend od 17 sati igrati protiv Francuza Gijoma Rufana, a u isto vrijeme na terenu broj šest Troicki će početi svoj meč sa Sedrik-Marselom Štebeom iz Njemačke.

Sedrik-Marsel Štebe (21) trenutno je 97. na ATP listi (najbolji plasman 71. mjesto). Debituje u glavnom žrijebu US opena. Viktor Troicki i Štebe nisu se do sada sastajali.

Poslije meča u singlu Troicki će igrati i u konkurenciji dublova. U paru sa Ukrajincem Stahovskom, izaći će na megdan Nijemcima Kolmanu i Fauu. Meč srpskog i ukrajinskog tenisera igraće se poslije 19 časova, to je četvrti duel u rasporedu terena broj 14.

Gijom Rufan (22), Jankov rival, je trenutno je 129. teniser na svijetu. Prije dvije godine igrao je drugo kolo US opena. Biće ovo prvo odmjeravanje snaga Tipsarevića i Rufana jer se do sada se nisu sastajali.

Poslije 17 časova po srpskom vremenu u dublu će igrati srpske teniserke Jelena Janković i Bojana Jovanovski. Nihov meč je treći po redu na terenu broj 12, a rivake su im Njemice Mona Bartel i Tatjanom Malek.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC