• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Sloga protiv Partizana za LŠ

Rukometaši Sloge sAvladali Lovćen 25:23 u polufinalu kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Sutra u finalu (19.30) protiv Partizana.

 RUKOMET: Sloga protiv Partizana za  LŠ  Izvor: MONDO

Šampion BiH dobojska Sloga na korak je od plasmana u Ligu šampiona, pošto je u polufinalu kvalifikacionog turnira u Beogradu savladala Lovćen 25:23.

Za plasman u elitno evropsko takmičenje Dobojlije će u finalu morati da savladaju domaćina turnira, Partizan koji je u drugom polufinalu bio bolji od Porta 27:25, ali Sloga je napravila veliki uspjeh jer bez obzira na ishod finala ostaje u Evopi.

Pobjednik turnira će se plasirati u Ligu šampiona, drugoplasirana će igrati u grupnoj fazi EHF kupa, dok će trećeplasirana nastupati u trećeg kolu kvalifikacija za novoformirano takmičenje. Ekipa koja zauzme posljednje mjesto igraće u drugom kolu kvalifikacija za EHF kup.

Šampion BiH od početka je krenuo odlučan da na beogradskoj Banjici napravi dobar rezultat. Izabranici Aleksandra Dugića na otvaranju su poveli su sa dva gola razlike (2:0) a ispostavilo se da taj zaostatak iz prvih minuta meča ekipa sa Cetinja do samog kraja nije uspjela da nadoknadi.

Uspjeli su rukometaši Lovćena, istina, da izjednače na 6:6, ali vrlo brzo Sloga je ponovo imala dva gola prednosti (10:8), a na kraju prvih 30 minuta i “plus tri” – 13:10.

U nastavku igralo se praktično gol za gol, sve do finiša utakmice, kada je Sloga uspjela da ode na plus četiri u nekoliko navrata, da bi u samom finišu pri rezultatu 24:21 posustala i dozvolila protivniku da dođe na samo gol zaostatka 24:23 i uvede utakmicu u neizvjesnu završnicu.

Rukometaši Sloge ipak su smogli snage da privedu meč na najbolji mogući način i golom za 25:23 konačno riješte pitanje pobjednika.

Partizan i Sloga odlučujući meč za plasma u Ligu šampiona igraju sutra od 19.30 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC