• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLIVANJE: Bronza za Čabu Silađija!

Naš perspektivni plivač i reprezentativac osvojio je treće mesto u finalnoj trci na 100 metara prsnim stilom na juniorskom Svetskom prvenstvu.

 PLIVANJE: Bronza za Čabu Silađija!  Izvor: MONDO

Bronza za Čabu Silađija! Naš perspektivni plivač i reprezentativac osvojio je u noći između srede i četvrtka treće mesto u finalnoj trci na 100 metara prsnim stilom na juniorskom Svetskom prvenstvu u Montereju.

Silađi je deonicu preplivao za 1:02,57, što je za 38 stotinki sporije od zlatnog rezultata, koji je ostvario Britanac Danijel Slivinski (1:02,19). Drugi je bio Nemac Mark Koh (1:02,56), tako da je Silađiju srebro izmaklo za jedan stoti deo sekunde...

Drugi naš plivač na Svetskom prvenstvu u kalifornijskom letovalištu, Ivan Lenđer plasirao se u finale trke na 100 metara delfin stilom. On je u od 16 polufinalista imao treće najbolje vreme - 53,33.

Anđelka Petrović, naša takmičarka u trci na 100 metara slobodnim stilom nije uspela da se plasira u polufinale, jer je u kvalifikacijama zabeležila 18. vreme (57,89). Ni Tijana Vukomanović nije se plasirala u polufinalnu trku na 200 metara delfin stilom, jer je u kvalifikacijama zauzela 21. mesto - 2:20,24.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC