• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolaković: Venecuela zaslužuje maksimalan respekt

Igor Kolaković tvrdi da tim Venecuele zaslužuje respekt, ali veruje da će njegov tim upisati još jedan trijumf posle pobede nad Brazilom.

 Kolaković: Venecuela zaslužuje maksimalan respekt Izvor: MONDO

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolakoviić izjavio je uoči duela Svetske lige protiv Venecuele, da će njegov tim za protivnika imati "ekipu koja zaslužuje maksimalan respekt".

"Venecuela nije tim nekog naročitog rejtinga, ali je plasmanom na Olimpijske igre u Pekingu pokazala da poseduje izvestan kvalitet", istakao je Kolaković i dodao da će mečevi sa južnoameričkom selekcijom biti "vrlo teški".

On je ocenio da u ovakvim utakmicama presudnu ulogu ima strpljenje, "kako kod igrača i nas na klupi, tako i kod gledalaca na tribinama."

Korektor srpske reprezentacije Ivan Miljković je naglasio da je atmosfera među igračima izuetno dobra nakon trijumfa protiv svetskog i olimpijskog prvaka, Brazila u Novom Sadu.

"Pobedom protiv karioka ponovo smo stekli šanse za plasman na završni turnir Svetske lige u Rio de Ženeiru. I pored toga Venecuelu ne treba potcenjivati, ali treba da se vodimo činjenicom da smo kvalitetniji tim".

Selektor Venecuele Rikardo Navahas podsetio je da je tim koji predvodi pobedio Srbiju u jednom od dva meča odigrana u Karakasu, ali je dodao da je situacija sada potpuno drugačija.

"Srbija je sada u punom sastavu, a njeni igrači su u daleko boljoj formi nego kada smo igrali u Venecueli", zaključio je Navahas.

Prva utakmica petog vikenda Svetske lige između Srbije i Venecuele na programu je u petak u hali "Pionir" sa početkom u 20,30 časova, dok će drugi meč biti odigran u niškom "Čairu", u nedelju u istom terminu.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC