• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSS: Kažnjavamo, ako bude dopinga!

Teniski savez Srbije obećao je da će strogo sankcionisati eventualne slučajeve dopinga na prekinutom finalnom meču Prve lige seniora.

 TSS: Kažnjavamo, ako bude dopinga! Izvor: MONDO

Ako rezultati testova sa finala Prve lige seniora, između Partizana i Crvene zvezde, pokažu da je neko od igrača "pozitivan", prekršioci će biti kažnjeni suspenzijom od tri meseca do doživotne, saopštio je u petak Teniski savez Srbije.

TSS najoštrije osuđuje upotrebu stimulativnih i nedozvoljenih sredstava i ukoliko se pokaže da su testirani teniseri koristili takve supstance, biće im izrečene kaznene mere u skladu sa pravilnikom Svetske antidoping agencije (WADA).

U saopštenju iz Ulice Aleksandra Stamboliskog kaže se da "u ovom trenutku ne želimo da se bavimo nagađanjima, već ćemo sačekati izveštaj Antidoping agencije Srbije i nakon toga preduzeti konkretne mere, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena".

Sednica Upravnog odbora TSS zakazana je za utorak.

Na kontroverznom meču Partizan - Crvena zvezda, prekinutom u četvrtak, doping testu je podvrgnut teniser crno-belih Dušan Lajović, kao pobednik nad Nikolom Ćirićem na "prvoj tabli".

Prvi čovek Partizana Dušan Grujić smatrao je da je Ćirić namerno izgubio meč kada su ljudi iz Zvezde primetili predstavnika Anti-doping agencije. Prema pravilima, na kontrolu ide teniser koji je dobio meč.

Pošto je Grujić odlučio da povuče ekipu sa terena, teniser crveno-belih David Savić je na "drugoj tabli" bez borbe pobedio Vladimira Obradovića i automatski otišao na kontrolu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC