• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK PARTIZAN: Uz Nišlije do čuda

Iako će u nedjelju imati podršku punog i glasnog "Čaira", pobjeda rukometaša crno-bijelih protiv moćnog njemačkog Flensburga bila bi senzacija.

 RK PARTIZAN: Uz Nišlije do čuda Izvor: MONDO

Rukometaši Partizana, na startu druge uzastopne sezone u Ligi šampiona, odigrali su hrabro i jako u Rusiji, ali nisu uspjeli da naprave iznenađenje protiv Čehovskih Medveda.

U finišu utakmice pali su u poraz od 38:31.

Iako će u nedjelju od 19 časova imati podršku punog i glasnog "Čaira", čak i takvim uslovima pobjeda crno-bijelih protiv moćnog njemačkog Flensburga bila bi ravna senzaciji.

Toga su svjesni i momci Aleksandra Brkovića, ali ne žele da se predaju unaprijed, već pozivaju Nišlije da zajedno krenu ka čudu, pa šta bude.

Rukometaš Partizana Ognjen Kajganić slaže se da je Flensburg jedna od najboljih evropskih ekipa.

"Mislim da bi nam svaki bod protiv njih mnogo značio, a da bi do toga došlo, tri stvari moraju da se poklope: puna hala, da damo sve od sebe na terenu i malo sreće, a to moramo da zaslužimo. Ako se to poklopi, mislim da ćemo napraviti pravi podvig", rekao je Kajganić.

Njegov saigrač Nemanja Ilić najavio je da će crno-bijeli ove sezone drugačije igrati u Ligi šampiona.

"Bilo je bitno da igramo. Ove godine se borimo za bodove. U nedjelju idemo da pobijedimo bez obzira na to što su oni jedan od najboljih klubova u Evropi. Sve će biti lakše uz punu halu", kazao je Ilić.

Generalni sekretar Partizana Predrag Jušković otkrio je da je na adresu kluba stiglo duplo više zahtjeva od kapaciteta hale.

"Vlada veliko interesovanje, stiglo nam je oko 7.500 trebovanja, a mi smo štampali 3.500 ulaznica, nažalost utakmici neće moći da prisustvuju svi oni koji budu željeli. Puna hala i jeste dokaz toga da smo napravili pravi potez kada smo odlučila da se utakmice igraju u Nišu", rekao je Jušković.

"Flensburg je izbio u prvi plan prije nekoliko dana kada je uspio da pobijedi Kil koji u Njemačkoj nije izgubio dvije godine. Radi se o jednoj od najbogatijih ekipa sa igračima koji u svojim redovima imaju reprezentativce Danske, Njemačke i Švedske. To nas, ipak, ne plaši jer i mi imamo reprezentativce Srbije koji su ponikli u Partizanu", rekao je direktor srpskog šampiona Aleksandar Blagojević.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC