• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federeru prijete smrću!?

Organizatori Mastersa u Šangaju pojačali su obezbjeđenje Rodžeru Federeru nakon što su prvom teniseru svijeta upućene prijetnje smrću.

 Federeru prijete smrću!? Izvor: MONDO

Mjere predostrožnosti preduzete su pošto je nepoznati bloger na popularnom kineskom sajtu napisao da će ubiti švajcarskog tenisera.

"Šestog oktobra planiram da ubijem Federera, kako bi ukinuli tenis", stoji u poruci na "baodu.com" pod imenom "Blu Cat Polutheustic Religion Founder 07".

Ista osoba je na sajt postavila i sliku Federera koji kleči na teniskom terenu, odrubljene glave, a pored njega pozira dželat sa maskom na licu, obučen u crno i sa sjekirom u ruci.

"Nadamo se da je ovo bila samo usmena prijetnja, i da ’navijač’ neće ništa više preduzeti. U svakom slučaju moramo ozbiljno pristupiti ovoj prijetnji. Kontaktirali smo policiju i povećali smo obezbjeđenje oko Rodžera. U međuvremenu radimo i na bezbjednosti drugih tenisera", rekao je Jang Jibin član organizacionog komiteta turnira u Šangaju.

Jang kaže da zbog bezbjednosnih razloga vrijeme dolaska Federera i njegove porodice u Šangaj nije otkriveno medijima, i da su oni sa aerodroma sprovedeni VIP putem i odveženi pravo u hotel.

Iako su napadi na tenisere rijetki, svi se sjećamo napada na Moniku Seleš 1993. godine. Nju je na turniru u Hamburgu tokom meča nožem ubo poremećeni navijač.

Jedina neprijatnost koju je na terenu doživio švajcarski teniser, bila je 2009. godine u finalu Rolan Garosa, kada je na teren utrčao navijač koji je pokušao da Federeru na glavu stavi beretku.

(Agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC