• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Srpkinje saznale rivale na EP 2013.

Reprezentativke Srbije igraće na Evropskom prvenstvu 2013. u Grupi D protiv Poljske, Bugarske i Rumunija ili Češka odlučeno je žrijebom u Cirihu.

  ODBOJKA: Srpkinje saznale rivale na EP 2013.  Izvor: MONDO

Najbolje odbojkašice Srbije braniće dogodine na Evropskom prvenstvu koje će biti organizovano u Njemačkoj i Švajcarskoj od 6. do 14. septembra, naslov prvakinja Starog kontinenta.

Poludirigovanim žrijebom u Cirihu određene su grupe a Srbija će igrati u Grupi D protiv Poljske, Bugarske i Rumunija ili Češka, ove dve ekipe odigraće u junu naredne godine dvomeč a pobjednik će biti učesnik EP.

Odbojkaški savez Srbije na žrijebu u Cirihu predstavljao je Slobodan Milošević, gensek OSS.

"Svejedno je ko je sa nama u grupi, ne pitaju se rivali, pita se samo naš tim. Vjerujem da su nas ove godine prošli svi maleri, važno je samo da sve igračice budu zdrave, ne mogu onakvi problemi i dalje da nas prate", podsjetio je na ovosezonske probleme sa povredama izabranica selektora Zorana Terzića.

Milošević je još istakao:

"Dublja analiza kaže da je naša grupa dobra a i u nastavku takmičenja ukrštamo se isto sa dobrom grupom. Mislim da su po rejtingu Grupe A i C jače nego B i D. Ipak, to je velika opasnost za nas. Iskustvo nas uči, i kod dama i momaka je bio takav slučaj, kada smo bili jakim grupama imali smo bolje rezultate. Ne treba zaboraviti i da je Odbojkaška asocijacija najveća na svijetu, konkurencija je ogromna. Ipak, mi moramo da gledamo svoja posla i trudimo se da radimo najbolje. Nema potrebe pričati o tome da li smo zadovoljni ili nezadovoljni ishodom žreba", podvukao je Milošević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC