• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Radnički silan na premijeri

Vaterpolisti Radničkog prvi put igrali pred svojom publikom i častili je više nego ubjedljivom pobjedom - protiv Singidunuma čak 21:1.

 VATERPOLO: Radnički silan na premijeri Izvor: MONDO

Grad Kragujevac je stao iza projekta Vaterpolo klub Radnički, a pozitivno uzbuđenje u javnosti o kojem je pričao gradonačelnik Veroljub Stevanović na promociji tima u potpunosti se iskazalo danas, na premijeri pred kragujevačkom publikom.

U 2. kolu srpske A lige, Radnički je deklasirao Singidunum 21:1 (4:1, 8:0, 4:0, 5:0), pred punim tribinama zatvorenog bazena Sportskog centra "Park".

To je druga pobjeda Radničkog u prvenstvu, nakon trijumfa u Novom Sadu protiv Vojvodine 12:9.

Prvi gol na domaćem bazenu terenu postigao je Filip Filipović iz peterca, a Radnički je potom povećao prednost preko Slavka Gaka i Damira Burića (3:0). Jedini gol za goste dao je Petrović, a potom su se golovi Kragujevčana ređali kao na traci, pa je već na poluvremenu bilo 12:1 za Radnički.

Meč je obilježio i debi crnogorskog reprezentativca Zdravka Radića, koji je čuvao gol u prvom dijelu igre, a potom je mjesto prepustio slavljeniku Igoru Laziću, koji je danas napunio 26 godina.

Najefikasniji akter utakmice, sa četiri pogotka bio je Đorđe Bašić koji je istakao da je debi u Kragujevcu protekao u fenomenalnoj atmosferi.

"Otvaranje sezone na domaćem bazenu bilo je zaista sjajno. Publika je ispunila tribine do posljednjeg mjesta, a mi smo pristupili maksimalno ozbiljno kako bismo se odužili gledaocima na pravi način. Mislim da smo ispunili očekivanja i došli do naše igre, a kako sezona bude odmicala bićemo sve bolji", rekao je Bašić.

U ponedjeljak igraju Banjica i Vojvodina, a u srijedu se sastaju BVK Crvena zvezda - ŽAK i Dunav - Beograd, dok je Partizan slobodan.

Zatvoreni bazen SC "Park". Gledalaca: 650.
Sudije: Jovančević i Raković.

IGRAČ VIŠE: Radnički 4/10, Singidunum 0/3.

PETERCI: Radnički 2/2, Singidunum 1/0

RADNIČKI: Radić, Burić 2, Popović 2, Marković 1, Gak 3, Bašić 4, Ćirić, Čupić 1, Zloković 3, F. Filipović 2, Udovičić 3, Đ. Filipović, Lazić.

SINGIDUNUM: Arizović, Petrović 1, Čabrilo, Roberto, Rađenović, Šabani, Bjelić, Avramović, Đujuić,
Drašković, Alijagić, Simić, Kaličanin.

(MONDO - foto: VK Radnički)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC