• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK PARTIZAN: Navijači, ne gasite nas!

Uprava šampiona Srbije strijepi od kazne zbog divljanja navijača u Nišu prije utakmice Lige šampiona sa njemačkim Flensburgom.

 RK PARTIZAN: Navijači, ne gasite nas! Izvor: MONDO

Velika tuča sukobljenih frakcija Grobara u niškoj dvorani "Čair" izazvala je reakciju policije a po svemu sudeći neće je ignorisati ni čelnici Evropske rukometne federacije.

Razlog za izvjesnu kaznu Partizana moglo bi da bude i bacanje patike ka arbitru iz Mađarske, koja ga je pogodila u glavu.

U rukovodstvu šampiona Srbije svjesni su šta ih čeka.

"Znamo sve, svjesni smo šta sve može da se desi. Ako kazna bude više desetina hiljada evra, onda možemo da stavimo katanac na klub, jer para nemamo. I eto, onda će biti da su nas ugasili naši navijači", rekao je generalni direktor Partizana Aleksandar Blagojević "Sportskom žurnalu".

Funkcioner predstavnika Srbije u najjačem klupskom takmičenju najavio je da će u utorak biti održana sjednica Upravnog odbora, na kojoj će klub zauzeti svoj zvaničan stav.

Divljanje navijača u Čairu tema je razgovora i u vrhu Sportskog društva Partizan.

"Imali smo sastanak sa Sportskim društvom i razgovarali kako sve ovo može da se riješi. Dugo smo razgovarali, svako ima svoju politiku, ali je problem zajednički. (Predsjednik SD Partizan) Duško Vujošević i (generalni sekretar) Milan Obućina su nam tata i mama, ali moramo svi zajedno da pronađemo neko rješenje. Tačnije, država mora da reaguje i nađe izlaz", dodao je Blagojević.

Da problem po crno-bijele bude još veći, u srijedu ih očekuje organizacija vječitog derbija.

"U podne ćemo održati sastanak za bezbjednost, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. Biće i sastanak policije, Komisije za bezbjednost, Žandarmerije, Uprave policije i od te procjene će sve zavisiti. Na žalost, sad o tome moramo da razmišljamo, a ne o utakmici", ukazao je on.

List u zaključku teksta navodi potencijalne kazne sa kojom bi crno-bijeli mogli da se suoče, a među njima su i izbacivanje iz evropskih takmičenja na četiri godine zbog nasilja na tribinama, a ukupna novčana sankcija mogla bi da iznosi i više od 100.000 evra.

(MONDO, foto: Beta/Saša Đorđević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC