• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Plava četa na kursu za Rio

Odbojkaška reprezentacija Srbije i drugi put je savladala Venecuelu u okviru petog vikenda A grupe Svetske lige.

 ODBOJKA: Plava četa na kursu za Rio Izvor: MONDO

Nakon maksimalne pobede u petak u beogradskom "Pioniru", "plava četa" je slavila i u nedelju u niškom Čairu. Ovog puta bilo je 3:1, po setovima 18:25, 25:20, 27:25, 25:20.

"Najvažnije je da smo zabeležili pobedu i ostali u trci za plasman na završni turnir Svetske lige. Venecuela je dobra ekipa, ipak su izborili učešće na Olimpijskim igrama. Nisu ponovili lošu partiju iz Pionira, dobro su servirali", rekao je Bjelica novinarima posle utakmice.

Ovim trijumfom srpski odbojkaši uvećali su svoje šanse da se nadju na završnom turniru koji će biti održan u Brazilu, a da bi zaista i otputovali u Rio de Žaneiro potrebno je da u naredna dva meča pobede direktne konkurente Francuze.

"Francuska je neugodan protivnik, ne odgovaraju nam njihovi dugački poeni i njihov stil igre. Iskoristićemo naredne dane da se odmorimo i uigramo, i ko bude bolji zasluženo će otići na završni turnir Svetske lige u Rio da Žaneiro", rekao je Bjelica.

Nešto ranije Brazilci, koji su kao domaćini finalnog turnira Svetske lige sigurni učesnici, nastavili su pošteno da odradjuju posao i još jednom su kod kuće ubedljivo savladali "trikolore" - 3:0, po setovima 25:17, 25:21, 25:19.

Brazil vodi na tabeli grupe A sa osam pobeda iz deset utakmica, Francuska ima dve pobede manje, sprski odbojkaši su zabeležili pet trijumfa, dok otpisana Venecuela ima samo jedan uspeh.

Srbija u petak igra proiv Francuske u niškom "Čairu", a u nedelju, poslednjeg dana poslednjeg vikenda takmičenja po grupama, dočekuje Francuze u "Pioniru".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC