• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SL): Iz niškog vulkana do karnevala

Reprezentativci Srbije apostrofiraju frenetičnu podršku sa tribina "Čaira" u pobedi nad Venecuelom, a uoči ključnog dvomeča sa Francuskom.

 ODBOJKA (SL): Iz niškog vulkana do karnevala Izvor: MONDO

Srbija je na dva koraka od "karnevala" u Riju.

Odbojkaški reprezentativci uoči poslednjeg vikenda Svetske lige pred finalni turnir u Brazilu (od 23. do 27. jula) imaju sudbinu u svojim rukama. Potrebno je da u petak u niškom "Čairu" i dan kasnije u beogradskom "Pioniru" polože na pleća Francusku.

Do te šanse "orlovi" su stigli posle dve pobede nad Venecuelom. U nedelju su, u drugom meču minulog vikenda, u "Čairu", slavili rezultatom 3:1 (18:25, 25:20, 27:25, 25:20).

Kapiten reprezentacije Srbije Nikola Grbić je posebno apostrofirao atmosferu u niškoj dvorani u kojoj se očekuje frenetična podrška i u petak.

"U Beogradu smo protiv Venecuele sve vreme igrali dobro i očekivali smo reakciju rivala. Kad izgubite 0:3, obično u sledećem meču proradi inat, bez obzira da li utakmica ima rezultatski značaj. Posebno sam zadovoljan jer smo uspeli da se vratimo posle izgubljenog prvog seta", rekao je Grbić za "Sportski žurnal".

Ivan Miljković je bio pod pritiskom jer je igrao u "svom" Nišu. Navijači su ga pozdravili transparentom "Ivane, dobrodošao kući".

"Zahvaljujem se bukvalno svima u hali. Publika je bila fenomenalna. Kao da je nestalo 12 godina koliko je prošlo od mog odlaska iz Niša", sijao je od sreće najbolji poenter naše selekcije.

Novica Bjelica je naglasio specifičnu težinu pobede nad Venecuelom.

"Najvažnije je da smo zabeležili pobedu i ostali u trci za plasman na završni turnir. Venecuela je dobra ekipa, ipak su izborili učešće na Olimpijskim igrama", rekao je Bjelica.

Plava četa se odmah preusmerila na dvomeč sa "trikolorima".

"Francuzi su nezgodni, ne odgovaraju nam njihovi dugački poeni i uopšte njihov stil igre. Iskoristićemo ovu nedelju dane da se odmorimo i uigramo, i ko bude bolji otići će u Rio de Žaneiro", završio je Bjelica.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC