• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakularan doček crnogorskim "ajkulama"

Novim šampionima Evrope u vaterpolu priređena su u ponedeljak tri spektakularna dočeka po povratku u domovinu.

 Spektakularan doček crnogorskim "ajkulama" Izvor: MONDO

Crnogorske "ajkule" pozdravilo je na aerodromu u Tivtu oko 2.000 ljudi, nakon čega im je organizovan karnevalski doček na "Trgu od oružja" u starom kotorskom gradu. Tamo se okupilo preko pet hiljada ljudi.

Nakon dočeka na primorju, izabranici Petra Porobića su se novim avionom Montengro Erlajnsa prebacili do Podgorice, gde je priređena centralna proslava na Trgu republike.

Na svečanom dočeku crnogorskim vaterpolistima u glavnom gradu okupilo se preko 20 hiljada ljudi "naoružanih" državnim zastavama i drugim nacionalnim simbolima. Atmosfera na trgu podgrejana je muzičkim programom, u kojem su učestvovali poznati izvođači crnogorskih starogradskih i narodnih pesama.

"Ajkulama" su na bini društvo pravili predsednik Crne Gore Filip Vujanović i gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, te funkcioneri vateprolo saveza i Olimpijskog komiteta Crne Gore.

"Presrećni smo što smo uspeli ovoliko da vas razveselimo. Nadam se da ćemo imati uskoro i novih okupljanja na ovom mestu", pozdravio je okupljene kapiten reprezentacije Veljko Uskoković.

Selektor Porobić poručio je da veličanstven doček obavezuje njegov tim da i na narednim takmičenjima brani boje Crne Gore istim elanom kojim je stigao do titule prvaka Evrope.

"Nadam se da ćemo i nakon Olimpijade imati razloga da slavimo. U jedno ne sumnjajte, sigurno ćemo dati sve od sebe za Crnu Goru", rekao je Porobić.

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša poručio je sa bine da je trijumf reprezentacije stigao na najznačajniji datum u istoriji Crne Gore.

"Pozdravimo ove momke, koji su pokazali da možemo da pobedimo i svetske i evropske prvake", rekao je Mugoša.

Crnogorski predsednik najavio je nova slavlja.

"Slavili smo u nedelju u Španiji, slavimo večeras u Podgorici, slavićemo i ubuduće. Slavimo sada ove momke zbog njihove privrženosti Crnoj Gori", rekao je Vujanović.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC