• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARIZ: Troicki opet poražen

Nakon Bazela, Viktor Troicki je ispao i na samom startu Pariza. Prevelik zalogaj bio je Žulijen Beneto, koji je slavio 2:0 (6:4, 7:5).

 PARIZ: Troicki opet poražen Izvor: MONDO

Francuski teniser i Srbin su se prije ovog meča u karijeri susreli samo jednom i to na US openu, tada ja pobijedio Beneto.

Već na samom početku meča Beneto je napravio brejk ali je i Viktor odgovorio na isti način pa je odmah uzvratio oduzimanjem servisa. Ipak to je bilo sve što je Srbin pružio u prvom setu jer je Beneto ponovo stigao do brejka i rezultata 4:2 u gemovima.

Francuz je poslije toga rutinski set priveo kraju iako je statistički gledano Viktor bolje odigrao i imao neznatno bolji procenat ubačenog prvog servisa uz osam asova, sa druge strane Francuz je napravio samo jedan as ali i dvije duple servis greške, to mu nije smetalo da trijumfuje u prvom setu.

Istim tempom Benetioje nastavio i u drugom setu i već na startu tog dijela meča brejkom stavio Viktoru do znanja da želi brzo da okonča meč. Kao i u prvom setu, Troicki je uzvratio odmah i izjednačio i pokvario planove Francuza da brzo stigne do trijumfa.

Poslije toga su oba tenisera bila sigurna na servisu i smjenjivali su se na servis liniji ne dajući jedan drugom šansu za brejk. Ipak, do grešaka je moralo doći, a prvi je greške napravio Viktor Troicki pa je Beneto napravio brejk za 6:5, poslije toga je bez problema došao do trijumfa osvojivši svoj servis.

Viktor je odlično odigrao prošlu godinu koju je završio na 12. mjestu što se ne može reći za tekuću jer se nalazi trenutno na 33. mjestu ATP liste uz 28 pobjeda i isto toliko poraza.

Čast srpskog tenisa u "gradu svjetlosti" nastaviće da brane Janko Tipsarević i Novak Đoković koji su u prvom kolu bili slobodni.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC