• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Nadam se da ću pomoći timu

Najbolje rangirana srpska teniserka žali što je omogućila Šafarovoj da u prvoj partiji finala Fed kupa odigra agresivno i lako pobijedi.

 Ana: Nadam se da ću pomoći timu Izvor: MONDO

Ana Ivanović u razgovoru sa novinarima je izrazila razočaranje zbog poraza od Lusi Šafarove (6:4, 6:3), ali i nadu da će u nedeljnom singl okršaju biti uspješnija.

"Mnogo sam nervozno krenula. Nisam iskoristila šanse koje sam imala i to je bilo frustrirajuće. Ona je odigrala veoma agresivno i dosta dobro, a to sam joj ja omogućila slanjem kratkih lopti", rekla je Ana u O2 areni u Pragu.

Posljednju šansu da se vrati u život imala je u osmom gemu drugog seta, kada je Šafarova poslije velike borbe odbranila svoj servis i sačuvala brejk prednosti (5:3).

"Mislim da je meč bio mnogo neizvjesniji nego što pokazuje krajnji rezultat. Ostaje mi da uoči narednog duela sa Kvitovom što pre ostavim iza sebe ovaj poraz".

Ana je rekla da je primjetno da joj forma nije na najvišem nivou.

"Cilj je da tokom priprema za novu sezonu dobijem na masi, kako bih bila snažnija i izdržljivija na terenu, jer je takav danas ženski tenis".

Nekadašnja "broj jedan" svjetskog tenisa požalila se da u posljednjih nekoliko nedelja nije mogla da trenira onoliko koliko je željela, pošto su je mučile brojne sitne povrede.

"Nažalost, nisam na nivou na kojem sam željela da budem za finale Fed kupa, ali se nadam da ću uspjeti da pomognem timu da ostvari što bolji rezultat. Uvijek kada igramo za reprezentaciju dajemo maksimum", istakla je Ana Ivanović.

(izvještač MONDA iz Praga, Mirjana Šegan, foto: Tanjug/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC