• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janko: Malo Rodžer, malo grip...

Poslije poraza od Federera na Masters kupu u Londonu, Janko Tipsarević nije želio da traži opravdanje u gripu koji nije u dovoljnoj mjeri preležao…

  Janko: Malo Rodžer, malo grip...  Izvor: MONDO

Malo sjajno izdanje Rodžera Federera, alo gripozno stanje Janka Tipsarevića, tek srpski teniser u prvom meču na Masters kupu u Londonu doživio je ubjedljiv poraz - 6:3, 6:1.

To nije u velikoj mjeri umanjilo njegove šanse za polufinale, jer će odluka očigledno pasti u mečevima sa Davidom Fererom i Huanom Martinom Del Potrom, ali ne bi valjalo da Tipsarevićeva prehlada potraje i do četvrtka, kada je na programu drugo kolo Grupe B.

"Danas sam se u prvom setu osjećao dobro, iako sam ga izgubio. Nisam ga izgubio zato što sam se osjećao loše, kako god. Međutim, kada smo kasnije igrali duže poene moj servis je bio sve lošiji, nisam potpuno fit. Ipak, iz dana u dan osjećam se sve bolje", izjavio je Tipsarević, poslije šestog poraza u šest mečeva sa Federerom.

On je naveo da nije imao rješenja da zaustavi kvalitetnog rivala. Uz to remetili su ga problemi sa disanjem i posledice gripa.

"Svi znaju da kada Rodžer povede malo ko može da ga zaustavi. Problem je nastao kada je on rano stekao brejk u oba seta. Vjerovatno najbolji igrač na svijetu tako nešto rijetko propušta", rekao je Tipsarević.

Tipsarević je u utorak igrao prvi put otkako je u petak u Parizu predao četvrtfinalni meč mastersa Poljaku Jeržiju Janoviču žaleći se na vrtoglavicu u umor.

(MONDO, foto: FoNet/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC