• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak kod Ramba i Guge

Najbolji teniser svijeta nalazi se u trodnevnoj posjeti Rio de Žaneiru, tokom koje će odigrati posljednji egzibicioni meč pred odlazak na odmor.

 Novak kod Ramba i Guge  Izvor: MONDO

Protivnik Novaka Đokovića u dvorani Marakanazinjo biće nekadašnji svjetski "broj jedan", Gustavo Guga Kirten (36 godina).

Njihov duel na programu je u subotu uveče, a Novak će dan kasnije na stadionu Fluminenzea biti akter fudbalske utakmice, uz učešće Dejana Ramba Petkovića i legendi brazilskog fudbala, kao što su Ziko, Bebeto i Kafu.

"Hvala svima na dobrodošlici. Nisam mislio da ću ikada igrati protiv Guge, ali mi se želja ostvarila. On je apsolutni favorit u predstojećem meču - tri puta je osvajao Rolan Garos", izjavio je Đoković na izuzetno posjećenoj konferenciji za novinare.

Kirten se, inače, povukao iz tenisa u maju 2008. godine.

Đokovićev prvi dolazak u Brazil izazvao je ogromno interesovanje, pa se na oba događaja ovog vikenda očekuje veliki broj ljubitelja sporta.

On je još u ponedeljak, poslije osvajanja Mastersa u Londonu, rekao da je veoma uzbuđen zbog posjete najvećoj zemlji Južne Amerike.

"Obožavam fudbal, ali nisam dobar fudbaler. Znam da je to u Brazilu nacionalni sport i da su u tome najbolji. Čast mi je što ću osim sa Gugom imati priliku da zaigram sa nekim od svjetskih prvaka u fudbalu", izjavio je tada Djoković.

Nole je u petak, poslije konferencije za novinare, prisustvovao otvaranju teniskog terena u jednoj od favela Rio de Žaneira. U večernjim satima biće priređen koktel.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC