• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OI: Zrenjaninski olimpijski krugovi

Zrenjanin ili Bečkerek zaslužio je da uđe u anale srpskog i svetskog sporta. Nit' manjeg mesta, nit' više olimpijaca i to kakvih - uspešnih!

 OI: Zrenjaninski olimpijski krugovi Izvor: MONDO

Zrenjanin i Srbiju će u Pekingu predstavljati čak 13 sportista, među kojima i Ivana Španović koja je donela prvo svetsko zlato Srbiji od njenog osamostaljivanja!

Odbojkašice Jovana Brakočević, Brižitka Molnar, Maja Ognjenović i Nikola Grbić, plivači Ivan Lenđer, Čaba Silađi, Miroslava Najdanovski, atletičarka Ivana Španović, fudbaleri Zoran i Duško Tošić, rvač Kristijan Fris i paraolimpijci, reprezentativci u streljaštvu Snežana Nikolić i Živko Papaz, biće uzdanice srpskog sporta u Aziji.

"Zrenjanin je čudo, Zrenjanin je fenomen, Zrenjanin je priča za sebe. Pa, dao je i prvo svetsko zlato samostalnoj Srbiji - Ivana Španović u skoku u dalj na svetskom juniorskom prvenstvu", rekla je šef misije Olimpijskog komiteta Srbije u Pekingu Snežana Lakićević-Stojačić na prijemu u SO Zrenjanin.

Zrenjanin je i ranije davao mnogo sportista, koji su donosili medalje sa velikih međunarodnih takmičenja. Iz obližnjeg Kleka (to je praktično periferija Zrenjanina) su odbojkaši, braća Vladimkir i Nikola Grbić, košarkaš Dejan Bodiroga...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC