• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: "Od subote pričamo o Pekingu"

Vaterpolisti Srbije predali ministarki zastavicu sa potpisima svih igrača i poručili: "Od sada u mislima samo Peking".

 VATERPOLO: "Od subote pričamo o Pekingu" Izvor: MONDO

Srpski vaterpolisti vratili su se sa Evropskog prvenstva iz Malage bez neke velike pompe, iako je srebrna medalja svakako uspeh. Doček je izostao, možda i zato što nije bilo primereno zbog stanja Danila Ikodinovića.

Ipak, da bi koliko-toliko, država pokazala da veruje i podržava vaterpolo, ministarka sporta i omladine Snežana Marković-Samardžić priredila je prijem za vaterpoliste u Palati federacije.

"Još jednom ste obradovali naciju. Važna je medalja, ali je važan i kontinuitet osvajanja koji kod vas traje decenijama. Imponovala je vaša timska igra, zajedništvo, pokazali ste da se ovde igra najbolji vaterpolo. Znam i da ste mislima bili u Novom Sadu da ste igre, pobede i medalju posvetili Danilu Ikodinoviću za kojeg se nadamo da će se oporaviti", rekla je Snežana Samardžić Marković.

Selektor Dejan Udovičić je rekao da je "lepo kada vidite da se neko brine za nas". "Ovi momci su to zaslužili, najbolje posao rade u bazenu. Uvek imamo visoke ambicije i medaljom smo zadovoljni. Verujem da ćemo se videti posle Pekinga na istom mestu".

Ministarki je poklon, zastavicu sa potpisima svih igrača i trenera predao Dejan Savić. "Ovo je prelazna zastavica iz medalje u medalju", našalila se ministarka, a iskusni vaterpolista se na to nadovezao: "Još danas pričamo o srebru, sutra već počinjemo pripreme za Peking".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC