• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rumenige: Klinsman je fudbalski revolucionar!

Karl-Hajnc Rumenige fasciniran je Jirgenom Klinsmanom i njegovim metodama rada u Bajernu.

 Rumenige: Klinsman je fudbalski revolucionar! Izvor: MONDO

Karl-Hajnc Rumenige oduševljen je novim trenerom Bajerna Jirgenom Klinsmanom, čije metode rada naziva revolucionarnim, ne samo u nemačkim, već i svetskim okvirima!

"Novi pristup treninzima i fudbalu potpuno je promenjen. Klinsmanov način će da omogući razvoj fudbala, ne samo u Bundesligi, već i u svetu", izjavio je čelnik minhenskog kluba.

Četrdesettrogodišnji Klinsman, koji je od 2004. do 2006. godine uspešno vodio reprezentaciju Nemačke, već po preuzimanju Bavaraca zabranio je korišćenje mobilnih telefona i pojačao treninge na čak osam sati dnevno.

Osim toga, kompletan trening centar Bajerna dizajnirao je Klinsman, inače budista, po istočnjačkim principa što bi trebalo da unese "pozitivnu energiju medju fudbalere".

"Po mom shvatanju fudbala i filozofije, svaki igrač mora da napreduje svakog dana. Svako pojedinačno moraće da podiže kvalitet igre na viši nivo, a ako pojedinačno budu napredovali, napredovaće i ekipa", rekao je Klinsman, koji je bavarski tim preuzeo 1. jula od Otmara Hicfelda, aktuelnog selektora Švajcarske.

Zvezde EURO 2008 Italijan Luka Toni i nemački golgeter Miroslav Klose, tek su stigli sa odmora i još nisu uspeli da se uklope u novi režim četvorostrukog prvaka Evrope, koji posle jednogodišnje pauze, ponovo nastupa u Ligi šampiona.

(MONDO, www.mts.mondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC