• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Poslednja glazura za Peking

Posle mini-odmora, vaterpolisti Srbije od subote ponovo u radnom pogonu.

 VATERPOLO: Poslednja glazura za Peking  Izvor: MONDO

U beogradskom hramu vaterpola, na Banjici, u subotu ujutru ponovo su se okupili srpski "delfini", "taze" vicešampioni Evrope, koji prave poslednju glazuru pred Olimpijske igre u Pekingu.

Četiri dana odmora, koja im je dao selektor Dejan Udovičić (zapravo tri, jer su u petak uveče bili na prijemu kod ministarke sporta), posle Evropskog prvenstva u Malagi, brzo su prošla. U subotu na Banjici ista ekipa koja je već dva meseca na okupu. Počeli su još igranjem u Svetskoj ligi, nastavili u Malagi, a sada ih čeka krem ove sezone - Olimpijske igre.

Posle gotovo dvočasovnog treninga pitali smo selektora Udovičića da li su se vaterpolisti malo odmorili, da li su orni za rad?

"Četiri dana nije ni malo, ni mnogo. Pokušali smo da im damo mali predah, jer smo zajedno dva meseca", odgovara Udovičić.

U bazenu je bilo 15 igrača, nedostajao je samo Denis Šefik, koji će već popodne biti uz ekipu. Golmani Slobodan Soro i Branislav Mitrović pokazali su da su u odličnoj formi, branili su "nemoguće" Andriji Prlainoviću, Aleksandru Šapiću, Vladimiru Vujasinoviću, Živku Gociću, Nikoli Rađenu, Marku Avramoviću, Aleksandru Ćiriću, Filipu Filipoviću...

Posle početnog rasplivavanja, igrači su podeljeni u nekoliko grupa. Dok su jedni "nameštali" ruku, a Soro i Branislav Mitrović bili pod paljbom, centri Duško Pijetlović, Slobodan Nikić i Branko Peković radili su individualno sa selektorom. Fizički naporan trening, sa tegovima oko pojasa, pa rad sa "medicinkama"...

"Srebrni" Evropljani radiće u Beogradu tri dana, a u sredu odlaze u Španiju na sparing mečeve. Povratak u Beograd predviđen je za nedelju. Prvih sedam dana avgusta biće u Seulu kako bi se aklimatizovali za OI u Pekingu i tamo će sparingovati sa Grcima i Kanađanima.

A već u subotu u 18 časova Udovičič je zakazao novi trening...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC