• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (LŠ): Dva lica Partizana

Rukometaši Partizana poraženi u sedmom kolu Lige šampiona od Čehovskih medveda 27:31 (14:11). Rusi demolirali crno-bijele za samo deset minuta.

 RUKOMET (LŠ): Dva lica Partizana  Izvor: MONDO

Nadali su se u Humskoj da će prvoplasirani tim Grupe A Lige šampiona potcijeniti Partizan i da u niškom Čairu neće zapeti. I nisu, ali samo u prvih 30 minuta.

"Parni valjak" je poražen od prvaka Rusije, čiju postavu čine sve samo reprezentativci "zbornaje", predvođeni iskusnim stručnjakom Vladimirom Maksimovim, rezultatom 27:31 (14:11)!

Kakva dva lica Partizana!

Jedno - odlično, perfektno, pogotovo u posljednjih deset minuta prvog poluvremena, kada su crno-bijeli serijom 4:0 stekli tri gola prednosti. Na momente su Beograđani igrali i egzibiciono protiv ekipe koja je u prethodnih šest kola zabilježila pet pobjeda i jedan remi.

Drugo - očajno, blijedo, daleko ispod nivoa svih igara srpskog šampiona u Ligi šampiona.

O padu u igri Partizana najbolje svjedoči podatak da su Beograđani u prvih deset minuta drugog poluvremena primili deset golova, a postigli samo tri.

Poslije plus tri na poluvremenu (14:11), Partizan je očas posla bio na minus četiri (17:21), a nešto kasnije morao je da juri i pet golova zaostatka (20:25).

Uspio je "valjak" da dođe do daha, ali nije imao snage za novi preokret. Na kraju, ipak, podnošljiv poraz i samo četiri razlike za Ruse. Samo, jer su u jednom trenutku Čehovski medvedi prijetili da će da odu i na dvocifrenu razliku.

Odlična je bio golman Partizana Mihailo Radovanović sa 11 odbrana i dva "skinuta" sedmerca. Prvi strijelac meča bio je Timur Dibirov sa sedam golova, dok je u domaćoj ekip Uroš Mitrović postigao šest.

Srpski šampion ostaje sa samo jednom pobjedom, dok su Rusi šestim trijumfom učvrstili prvo mjesto u grupi.

Liga šampiona, Grupa A, 7. kolo.
Dvorana Čair, gledalaca: oko 3.000
Isključenja: Partizan 12 minuta, Č. Medvedi 10 minuta.
Sedmerci: Partizan 0/1 ,Č. Medvedi 3/6

PARTIZAN: Vasić 2 odbrane, Milošević, V. Ilić 2, Mešter, Radanović, Pavlović 4, Žujović, M. Radovanović 11 odbrana (dva sedmerca), Kajganić 4, Radivojević 5, N. Ilić 2, A. Radovanović, Ivošević 2, Mitrović 6, Marsenić 2, Potić.

ČEHOVSKI MEDVEDI: Grams 3 odbrane, Filipov 4, Aslanjan 3, Evdokimov, Černoivanov 1, Šelmenko 3, Stohl 8 odbrana, Gorbok 2, Rastvorcev 4, Dereven, Šiškarev 4, Košman, Čipurin 2, Kokšarov, Dibirov 7 (tri iz sedmerca), Žitnikov 1.

(MONDO, foto: RK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC