• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAJAK: Nadj šesta, dvosed sedmi

Antonija Nadj bila je šesta, a dvosed u sastavu Olivera Moldovan i Branislava Miškov sedmi na EP mladjih seniorki u Segedinu.

 KAJAK: Nadj šesta, dvosed sedmi Izvor: MONDO

Najbolja mlada kajakašica Srbije Antonija Nadj osvojila je šesto mesto u jednosedu na 500 metara u konkurenciji mladjih seniorki na šampionatu Evrope koje se održava u Segedinu.

U dvosedu na 500 metara za mladje seniorke Olivera Moldovan i Branislava Miškov u finalu su bile sedme.

U prepodnevnom programu Marko Tomićević osvojio je drugu zlatnu medalju na ovom prvenstvu, pošto je trijumfovao u jednosedu na 500 metara za juniore.

Tomićeviću je to je druga zlatna medalja na šampionatu koji se održava u Segedinu, pošto je u subotu trjumfovao i na dvostruko dužoj stazi.

U finalu trke na 500 metara Tomićević je ostvario vreme od 1:47,395 minuta. Drugi je bio Bugarin Moroslav Kirčev u vremenu 1:47,935, a treći Madjar Benče Dombvari u vremenu 1:48,673.

U istoj disciplini danas je u finalu nastupila i juniorka Nikolina Moldovan i trku je završila na sedmom mestu. U finalu discipline kajak dvosed za juniorke na 500 metara Moldovan i Jelena Klapf zauzele su poslednje, deveto mesto.

Nemanja Arežina bio je učesnik B finala u kajaku jednosedu na 500 metara za juniore i pripalo mu je sedmo mesto, dok su David Husanović i Filip Ergeg takodje u B finalu bili treći u kajaku dvosedu na 500 metara za juniore.

U konkurenciji mladjih seniora Marko Novaković i Dejan Terzić su kajaku dvosedu na 500 metara zauzeli deveto mesto u B finalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC