• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bošković: Meč sa Ukrajinom zavisi od nas

Selektor Srbije kaže da njegove izabranice ne moraju da brinu za ishod duela sa Ukrajinom ako ponove igru kao protiv Norvežanki.

 Bošković: Meč sa Ukrajinom zavisi od nas Izvor: MONDO

Ženska rukometna reprezentacija Srbije Evropsko prvenstvo u svojoj zemlji započela je porazom od favorizovane Norveške (26:28). Uoči drugog meča u grupi, protiv Ukrajine, selektor Saša Bošković ističe da njegov tim ne mora da brine za ishod, ukoliko odigra na istom nivou.

"Ukrajina može da pobijedi svakog i da izgubi od svakog. Moramo da budemo mnogo oprezni. Dobro ćemo se spremiti, ali sve zavisi od nas. Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena utakmice s Norveškom, nećemo imati problema", rekao je Bošković novinarima u Kovilovu.

Reprezentacija Srbije veoma dobro se nosila sa četvorostrukim uzastopnim evropskim šampionom, i svjetskim i olimpijskim prvakom. Na poluvremenu su gubile od Norvežanki pet razlike, ali su pred kraj meča izjednačile da bi na kraju pretrpjele poraz.

"Na svakom koraku se vidjelo koliko su djevojke željele pobjedu. Bile su možda malo preopterećene i osjećale su grč zbog prevelike želje da pokažu sve... Igrali smo, međutim, protiv najbolje reprezentacije na svijetu koja je znala da iskoristi svaku našu grešku", izjavio je selektor Srbije.

Bošković je istakao da osjeća žal zbog poraza, ali i nadu zbog prikazanog na izuzetno teškom prvom meču na šampionatu.

"Publika nas je bodrila, djevojke su se borile zbog njih i žao nam je zbog poraza. Ako u nastavku takmičenja budemo igrali kao u drugom poluvremenu, nećemo imati problema ni sa Ukrajinom ni sa Češkom, a kasnije ni sa ostalim reprezentacija. Ne sumnjam da će tako biti", rekao je Bošković.

Igračice Srbije sa optimizmom dočekuju naredni duel, i istakle su da bi podrška sa trbina mogla da im bude "vjetar u leđa".

Srbija drugi meč na Evropskom šampionatu, protiv Ukrajine, igra u četvrtak od 18.15 časova u Kombank areni.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC