• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Norvežani:Selektor Srbije ne poštuje fer-plej

Norveška televizija prikazala snimak meča na kojem Saša Bošković dva puta povlači igračicu Lin Jorum Suland na duelu EP u Beogradu.

 Norvežani:Selektor Srbije ne poštuje fer-plej Izvor: MONDO

Reprezentativke Norveške upisale su pobjedu na meču protiv Srbije u prvom kolu Evropskog prvenstva rukometašica u Beogradu (28:26), ali su imale razloga za nezadovoljstvo.

Smatraju da selektor Srbije Saša Bošković nije poštovao fej-plej i da je ometao igračicu Lin Jorum Suland na duelu u Kombank Areni.

Norveška televizija TV2 objavila je snimak meča na kojem je jasno istaknuto kako selektor Srbije u dva navrata ometa igračicu norveške selekcije. On ju je jednom povukao za dres, a drugi put je uhvatio za ruku tokom napada norveške reprezentacije.

Selektor Norveške Torir Hergeison izjavio je da je bio iznenenađen postupkom kolege sa klupe Srbije, kao i da planiraju da se žale Međunarodnoj rukometnoj federaciji (EHF) zbog nesportskih poteza Boškovića.

"To nije fer-plej i dogodilo se dva puta tokom meča. Obavijestili smo EHF o nesportskim potezima i sada bi oni trebalo da se bave time. Jednostavno, ne mogu ja da odlučujem da li Bošković treba da bude kažnjen", rekao je Hergeison, napomenuvši da je i Lin Jorum Suland bila veoma bijesna poslije meča.

(MONDO, foto: Youtube Screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC