• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOK suspendovao Đorđa Višackog!

Višacki kažnjen od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta zbog učestvovanja u skandalu oko prodaje karata za OI u Londonu na crnom tržištu.

 MOK suspendovao Đorđa Višackog!  Izvor: MONDO

Đorđu Višackom zabranjeno je učešće u radu međunarodnih olimpijskih tijela, a očekuje ga i kazna i od nacionalnog komiteta.

On je samo jedan u grupi olimpijskih zvaničnika protiv kojih su pokrenute disciplinske akcije, zbog "narušavanja ugleda Olimpijskih igara", prenio je RTS.

Višacki, zajedno sa petoricom zvaničnika Olimpijskih igara iz tri države, umiješani su u skandal sa nelegalnom prodajom ulaznica za OI u Londonu na crnom tržištu, što su otkrili novinari "Sandej Tajmsa" na tajnom zadatku.

Članak povodom neregularnosti u prodaji ulaznica za Olimpijske igre u Londonu objavljen je nekoliko nedelja prije početka Igara, a MOK je, poslije istrage, naredio nacionalnim komitetima da kazne učesnike u skandalu i odlučio da im zabrani dalje učešće u međunarodnim olimpijskim tijelima.

Osim Višackog, u skandal je umiješano nekoliko predsjednika nacionalnih komiteta, kao i generalni sekretari i direktori marketinga iz Grčke, Litvanije, Malte i Srbije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC