• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žiri skratio spisak najboljih sportista RS

Na drugoj sjednici stručnog žirija za 58. izbor 10 sportista Republike Srpske, lista je skraćena na deset imena.

 Žiri skratio spisak najboljih sportista RS Izvor: MONDO

"Imali smo jako težak zadatak da eliminišemo još pet kandidata, ali smatram da smo uspjeli da to više nego korektno odradimo. Na ovoj sjednici izabrali smo deset sportista koji će se naći među najboljima, a konačan poredak saopštićemo na sam dan izbora, 18. decembra u prijepodnevnim časovima, kada će biti održana posljednja, treća sjednica", izjavio je član žirija za 58. izbor Nenad Rađević za "Glas Srpske", koji tradicionalno organizuje ovu manifestaciju.

Urednik sportske redakcije Radio-televizije Republike Srpske Nemanja Babić je istakao da su nijanse odlučivale prilikom ulaska među deset najboljih.

"Nije bilo nimalo lako da skratimo listu na deset imena, ali najteži dio posla očekuje nas na posljednjoj sjednici žirija, kada ćemo morati napraviti plasman od prvog do desetog mjesta. Do tada imamo još dosta vremena i sigurno je da ćemo još jednom izvagati sve pristigle prijedloge i na osnovu njih napraviti rang-listu", rekao je Babić.

Predsjednik stručnog žirija, proslavljeni srpski vaterpolista Aleksandar Šoštar, zbog službenog puta u Australiju nije bio na sastanku, ali je dao doprinos radu ovog tijela. Posljednja sjednica žirija biće održana na sam dan izbora. Završna svečanost je 18. decembra u 20 časova u Banskom dvoru uz direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC