• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lindzi Von "zlostavljala" Tinu Maze?

Amerikanka Linzi Von našla se u centru pažnje zbog mini-skandala nakon što je u subotu u švajcarskom Sent Moricu pobijedila i u četvrtoj trci sezone.

 Lindzi Von "zlostavljala" Tinu Maze? Izvor: MONDO

Von je nakon prolaska kroz ciljnu ravninu u trci superveleslaloma pogledala semafor, vidjela svoje ime ispred najveće konkurentkinje Slovenke Tine Maze i uzviknula "Thats's fucking right " (Tako j***** treba)!

Maze, vodeća skijašica u generalnom plasmanu, bila je šokirana takvom proslavom Amerikanke misleći da su riječi upućene njoj. Zato je zajedno sa svojom ekipom prijavila Von direktoru Svjetskog kupa Atleu Skardalu.

"Na ponovljenom snimku nismo uspjeli da pronađemo ništa što je upućivalo na zlostavljanje slovenačke skijašice, pa je prigovor odbijen", rekao je Skardal.

Von, koja ne negira psovanje, takođe je bila prilično šokirana jer se našla u centru pažnje zbog nesportskih aktivnosti.

"Oni misle da sam rekla nešto ružno Tini kada sam prošla kroz cilja, ali to nije istina. Boli me tako nešto. Nikada ne bih rekla išta ružno bilo kojoj sportistkinji u cilju. Zapravo mi je svejedno ko je druga, treća, četvrta ako sam ja prva", rekla je Von i objasnila svoju reakciju nakon preuzimanja vođstva.

"Psovala sam, nisam trebala, ali to nije bilo upućeno njoj. Borim se sa svojim tijelom i u ovu sam trku dala sve od sebe i spustila se ‘na glavu’. Bila sam srećna zbog pobjede i zato sam tako reagovala", objasnila je Amerikanka.

(Agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC