• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Borca m:tel u humanoj misiji na Cetinju

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel porazom od Lovćena 31:27 (13:18) završili su nastupe u tekućoj 2012. godini.

 Poraz Borca m:tel u humanoj misiji na Cetinju Izvor: MONDO

U 12. kolu regionalne SEHA lige, izabranici Zorana Trninića nisu uspjeli da neporaženi napuste parket u staroj crnogorskoj prestonici Cetinju.

Domaćin se pobjedom u velikom preokretu revanširao Borcu m:tel za iščupani bod crveno-plavih u trećem kolu kada je Branislav Obradović u posljednjim trenucima pogodio mrežu Lovćena za remi 28:28.

Ovo je Crnogorcima bio šesti trijumf u regionalnom takmičenju, dok su Banjalučani upisali deveti poraz.

Banjalučani su fantastično odigrali prvo poluvrijeme u kojem su stekli pet golova prednosti (13:18), ali su izabranici Zorana Abramovića uspjeli u nastavku da naprave veliki preokret za odbranu nepobjedivosti na svom terenu.

Međutim, uprkos takmičarskoj utakmici, od rezultata u nedjelju uveče važnija je bila humanitarna misija Lovćena pošto će sav prihod od ulaznica, čija je cijena bila jedan evro, otići na račun cetinjskih djevojčica Ivane, Andree i Sare, koje boluju od celebralne paralize.


Zahvaljući pomoći dobrih ljudi, Ivana, Andrea i Sara su jednom išle na operaciju u Rusiju, koja im je mnogo pomogla, a sada sakupljaju novac za novi zahvat u januaru 2013. godine.

Marina Božović, majka oboljele Sare, zahvalna je svima koji su omogućili da tri djevojčice po drugi put odu u Rusiju, radi nastavka liječenja.

"Trebalo je da idemo u martu, ali tada nismo bili sakupili sredstva, kao ni u novembru. Posljednji rok je 8. januar i to je datum koji smo potvrdili sa željom da će se svi u Crnoj Gori pokazati humanim, kao što je bio slučaj u našim prethodnim akcijama i da ćemo ispuniti svoj cilj. Hvala svima što imaju veliko srce i razumijevanja prema nama i našoj djeci. Nadamo se da ćemo 8. januara biti u Moskvi", rekla je Marina Božović za podgoričke "Vijesti".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC