• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raikonen prkosi Kolarovu (VIDEO)

Kimi Raikonen poželio je srećan Božić svom timu, Lotusu, naravno, na samo sebi svojstven način sa puno "biranih" riječi.

 Raikonen prkosi Kolarovu (VIDEO) Izvor: MONDO

Kimi je snimljen kako čestita Božić ali ga u tom "teškom" zadatku stalno prekidaju. Finac je propustio božićnu proslavu u sjedištu Lotusa u Norfolku u Engleskoj jer je bio na FIA gala večeri povodom završetka sezone u Formuli 1, pa je svojim kolegama i prijateljima poslao video čestitku.

Raikonen je između ostalog počastio i kamermana koji ga je snimao "vrlo lijepim riječima" jer je snimatelj zaboravio da stisne dugme za snimanje u momentu kada je Kimi savršeno izdeklamovao čestitku.

Ipak, za razliku od Aleksandra Kolarova koji je Božić u nedavno objavljenom videu čestitao pjevajući Božićnu pjesmu potpuno smrknut, Raikonen se tu i tamo i nasmijao...

Uostalom pogledajte poruku "srećan Božić" u "Kimi stilu".

Raikonen je poznat kao čovjek koji je krajnje opušten kada je nastup pred kamerama u pitanju, to je dokazao i svojim nastupom u emisiji Top Gear i brojnim drugim prilikama kao što je to bilo po završetku trke u Abu Dabiju ove godine.

Po završetku trke Kimi Raikonen i Sebastjan Fetel su "procvrkutali" u direktnom prenosu televizije BBC kada ih je Dejvid Kultard, koji je izvještavao o trci, upitao o njihovim utiscima sa staze.

Raikonenovi nastupi su postali toliko popularni da je čak dobio i fan grupu na Facebooku pod nazivom "Pustite me na miru, znam šta radim".

Kimi se očigledno ne vodi onom izrekom "Lijepa reč i gvozdena vrata otvara". Raikonen vrata otvara na drugačiji način...

(MONDO, foto: You Tube screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC