• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivano Balić ustvari odbio Hrvatsku?

Selektor rukometaša Hrvatske Slavko Goluža poslije 10 godina izostavio Ivana Balića. Gobac: Nije mogao biti pozvan jer niko nema njegov broj.

 Ivano Balić ustvari odbio Hrvatsku? Izvor: MONDO

Rukometni "Mocart" kako su mediji krstili Ivana Balića nije se našao na spisku selektora Slavka Goluže za predstojeće Svjetsko prvenstvo 2013. godine u Španiji!

Vijest je munjevito prostrujala po regionu, pošto je as madridskog Atletika jedan od najboljih igrača svijeta u posljednjoj dekadi.


Ali, priču o stvarnim razlozima nepozivanja Balića, otkrio je hrvatskim medijima, prvi čovjek tamošnjeg Saveza Zoran Gobac.

''Ivano se nikome ne javlja. Pokušali smo doći do njega, ali nije nam dao broj mobilnog telefona. Pitali smo i njegovog saigrača iz Atletika Jakova Gojuna, ali Ivano mu je rekao da nikome iz Hrvatske ne daje njegov broj'', izjavio je Gobac.

Prema njegovim riječima, da se javio sigurno bi bio među 28 kandidata "kockastih".

''Željeli smo da ga zovemo. Da se javio, sigurno bi bio među 28 kandidata. A da li bi bio u ekipi to je stvar selektora. Niko nije iznad reprezentacije. Mislim da ovo nije kraj, ali činjenica je da je Ivano van forme, nespreman, ne igra u klubu... Nismo očekivali da se neće javiti'',
dodao je Gobac.

Goluža je rekao uoči objave spiska kandidata da će zvati Balića, ali se nešto očigledno promijenilo.

''Nisam se čuo s njim. Ne javlja mi se na telefon. Ali i on je svjestan da nije u ritmu i da je ove sezone propustio već neke važne utakmice. A meni za prvenstvo trebaju zdravi igrači'', rekao je Goluža.

Hrvatski selektor je potom izjavio da je njegova odluka da izostavi Ivana Balića.

''Odlučio sam da ga poštedim ovog prvenstva, a ujedno želim da vidim koliko na njegovoj poziciji može Drago Vuković. Balića nisam otpisao. Možda će biti na spisku već za kvalifikacije u aprilu'', rekao je Goluža.

Doduše, malo ''bode u oči'' to što Balić uopšte nije želio da razgovara sa nekim iz reprezentacije Hrvatske, a selektor tvrdi da je odluka o izostavljanju njegova?! Čini se ipak da je Golužu ''otpilio'' Ivano, koji ga je javno (pre)često kritikovao…

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC