• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Radnički na Mađare!

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog igraće u polufinalu Kupa Evrope protiv mađarskog Debrecina, određeno je žrijebom u Savoni.

 VATERPOLO: Radnički na Mađare!  Izvor: MONDO

Prva utakmica je na programu 23. januara u Kragujevcu, dok je revanš dvije nedelje kasnije u Mađarskoj. U drugom polufinalu sastaju se italijanski timovi Savona i Florencija.

Kragujevčane očekuje pravi izazov u dvoboju sa Debrecinom, za kojeg brani srpski reprezentativac Branislav Mitrović, a ulog je finale već u prvoj godini nastupa. Radnički je do polufinala stigao vrlo ubjedljivo. Najprije je u D kvalifikacionoj grupi, kojoj je bio domaćin u Kragujevcu, pobijedio sve rivale, a potom u četvrtfinalu u dva meča ubjedljivo savladao španski Mataro.

Debrecin je, takođe, bio domaćin Grupi C i kao Radnički lako se domogao prvog mjesta, a nešto više muke imao je u četvrtfinalu protiv moskovskog Dinama, međutim, dobio je oba meča.

Predstojeći duel biće provera snaga za oba tima. Radnički je kvalitetom sigurno u prednosti, jer u sastavu ima izuzetne pojednice poput Vanje Udovičića, Filipa Filipovića, Borisa Zlokovića, Damira Burića i Zdravka Radića.

Ipak, Mađari su u ovom trenutku odigrali više mečeva sa snažnim rivalima u okviru nacionalnog prvenstva, gdje trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa sedam pobjeda i dva poraza.

(MONDO/Tanjug/vaterpolovesti.com, foto: vkradnicki.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC