• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Medalja u Pekingu san!

Ana Ivanović je pre mesec dana ostvarila dva sna - postala je prva tenisrka sveta i osvojila je prvi grend slem. Sada želi da ostvari i treći san.

 Ana Ivanović: Medalja u Pekingu san! Izvor: MONDO

Najbolja srpska teniserka ili jedna od dve najbolje, Ana Ivanović bila je na pripremama u Španiji, gde je nabavila i novu crvenu haljinu, koju će nositi u Pekingu. A želja joj je da se iz Kine vrati sa medaljom za Srbiju.

"Dobro sam trenirala u Španiji i spremna sam. Na Olimpijskim igrama konkurencija će biti jača nego ikad, ali ću učiniti sve da osvojim medalju. To bi bio stvarno poseban osećaj. To mi je san",
rekla je Ana Ivanović novinarima u Predsedništvu Srbije gde je predsednik države priredio prijem za srpske sportiste koji idu na Olimpijske igre u Peking.

Iako je prva teniserka sveta, što će reći stalno pod pažnjom svetskih i domaćih medija i bliceva fotoaparata, Ana Ivanović je i na prijemu pokazala da je i dalje obična, nasmejana devojka. Prvi joj je prišao Aleksandar Šapić, proćaskao sa njom, potom je napravljena i jedna grupna "ženska" fotografija na kojoj su bili Ana, atletičarka Ivana Španović, odbojkašice...

"Ovo je stvarno poseban osećaj, biti sa ovoliko naših vrhunskih sportista na istom mestu",
gotovo mladalački naivno je rekla Ana Ivanović, kao da nije prva na svetu.

U neformalnom razgovoru sa predsednikom Srbije, Ana Ivanović je otkrila da je u Španiji "nabacila" novu, crvenu haljinu. "Kupila je specijalno za Peking", dodala je šef misije Olimpijskog komiteta Srbije u Pekingu Snežana Lakićević-Stojačić.

Sa novinarima, naravno, glavna tema rezultat na OI, a od tenisera se očekuje mnogo. Da li smemo da napišemo - (bar jedna) medalja?

"U dobroj sam formi. Nisam želela da idem na turnir u Los Anđelesu, u dogovoru sa trenerima, jer bi to bilo prenaporno. Ova godina je baš naporna i zato sam se fokusirala na Peking", rekla je Ana Ivanović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC