• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milica Mandić na Kopakabani

Osvajačica zlatne olimpijske medalje u Londonu izjavila da joj je drago što je Olimpijski komitet organizovao pripreme u Brazilu.

 Milica Mandić na Kopakabani  Izvor: MONDO

Rio je grad koji malo koga ostavlja ravnodušnim pa tako i Milicu Mandić.

"Sjajno je što je Olimpijski komitet organizovao dolazak u grad gdje će se za četiri godine održati Olimpijske igre. Ministarstvo sporta i OKS su učinili mnogo da se tekvondo razvija u našoj zemlji i ovo je samo još jedan način da pokažu da brinu o sportistima", rekla je Mandićeva.

Ona je istaka da je atmosfera u ekipi odlična uprkos zahtjevnim i teškim treninzima.

"Veoma su teški treninzi, sve je dobro i odlično smo se prilagodili. Atmosfera u timu je sjajna, družimo se između treninga budući da je ekipa mlada i perspektivna", zaključila je Mandićeva.

Trener tekvondista Dragan Jović rekao je da je ekipa završila bazični dio priprema u Rio de Žaneiru, i dodao da su u planu sparing treninzi sa najboljim tekvondoistima Brazila.

"Bazične pripreme smo započeli još u Beogradu prije pet nedjelja. Imaćemo dan pauze koji ćemo da iskoristimo kako bismo se oporavili od napornih treninga. Do kraja priprema smo organizovali sparinge sa najboljim takmičarima Brazila", rekao je Jović.

Jović je dodao da je sa tehničkim direktorom brazilskog saveza dogovorio da drugi dio priprema naši sportisti obave sa brazilskim kolegama, što je po njegovim riječima jako bitno u ovoj fazi treninga.

Trener srpske tekvondo ekipe je takođe oduševljen što se pripreme održavaju u Brazilu.

"Naši takmičari su se potpuno uklopili u režim rada i uvjeren sam da će im pripreme koristiti za nastavak sezone. Zahvalni smo što je Olimpijski komitet Srbije, kao i Ministarstvo sporta, obezbijedilo ovako dobre uslove za treniranje, jer to je jedini način da opet postignemo uspjehe", kazao je Jović.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC