• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karabatić tukao predsjednika kluba!

Novi skandal u režiji Nikole Karabatića.

 Karabatić tukao predsjednika kluba!  Izvor: MONDO

Tuča za kraj.

Nikola Karabatić napravio je novi skandal u Francuskoj. Nije se ni zataškala sramna epizoda u kojoj je učestvovao, a radilo se o klađenju na poraz svog Monpeljea, a jedan od najboljih rukometaša sveta ponovo je dospio na naslovne strane.

Karabatić je prebio predsjednika kluba, Remija Levija na sastanku tokom kojeg je trebalo da se dogovore uslovi raskida ugovora.


Levi je sačekao pauzu u prvenstvu i Ligi šampiona da bi pozvao Karabatića na razgovor i saopštio mu da više neće igrati za Monpelje, jer je skandal oko namještanja utakmica nešto što se ne oprašta i preko čega se ne prelazi, piše "Lekip".

Ipak, ovaj razgovor izmakao je kontroli i Karabatić je nasrnuo fizički na starijeg i sitnijeg Levija, koji je potom rekao da će na sudu zatražiti nadoknadu zbog fizičkih povreda i pretrpljenog straha.

Karabatić je smatrao da, ako je nepoželjan u klubu, treba da dobije odriješene ruke da pronađe novu sredinu, dok je Levi navodno iznio stav da će zainteresovana strana morati da plati obeštećenje Monpeljeu ili da to uradi sam rukometaš i tako kupi svoju slobodu.

Prije Nikole, Monpelje je pronašao i klub za njegovog mlađeg brata Luku. Za slavnijeg Karabatića, uprkos skandalima, zainteresovani su Barselona, Kil, Kilce, Vesprem...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC