• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Butulija: Marjanović bi da nas ugasi

Predsjednik Crvene zvezde "prozvao" predsjednika Rukometnog saveza, da je na sve važne funkcije postavio Partizanove ljude.

 Butulija: Marjanović bi da nas ugasi  Izvor: MONDO

Direktor rukometne Super lige oduzeo je Crvenoj zvezdi još dva boda (ukupno četiri), zbog neizmirenih dugovanja prema igračima u iznosu od 20.000 evra.

Predsjednik kluba Igor Butulija objasnio je, da je prvi čovjek RSS Velimir Marjanović proljetos iskoristio parlamentarne izbore u državi, kako bi "na brzinu" sazvao vanrednu Skupštinu saveza i smijenio određene ljude.

"Za direktora lige postavio je člana UO Partizana, predsjednik Zajednice prvoligaša je takođe član UO Partizana, a smijenio je i predsjednika sudijske organizacije", rekao je Butulija agenciji Beta.

"Generalni sekretar je 20 godina igrao u Partizanu, ali on nema nikakve veze sa ovom pričom, jer časno i odgovorno obavlja posao", dodao je on.

Butulija je istakao da je Zvezdine potencijalne sponzore opominjao da će doći do gubitka bodova za "zelenim stolom", ali da mu oni nisu vjerovali.

"To se ne događa u drugim sportovima, ne događa se u državi u kojoj je opšta ekonomska kriza... Jasno je da taj čovjek može da radi šta hoće. Kako bi se bilo ko osjećao na mom mjestu, da mora da se bori protiv nečije samovolje?"

Velimir Marjanović bio je predsjednik rukometnog kluba Partizan, a sada je član klupskog UO, ali i član UO Sportskog društva Partizan.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC