• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci i Estonci prejaki za Borac m:tel

Borac m:tel upisao dva poraza na tradicionalnom turniru "Limburgse handbal dagen", koji se igra u holandskoj pokrajini Linburg.

 Španci i Estonci prejaki za Borac m:tel  Izvor: MONDO

U okviru prvog kola Grupe A, crveno-plavi su u Gelenu poraženi od španske Global Kahe Siudad Enkantade rezultatom 33:23 (18:16), da bi potom u drugom meču u Beku položili oružje pred šampionom Estonije Polvom (27:22).

U prvih 30 minuta startne utakmice, izabranici Zorana Trninića su se solidno držali protiv favorizovanog rivala, ali su u nastavku poklekli pred petoplasiranim timom španske ASOBAL lige. Da su u mladom banjalučkom timu ostali golman Bojan Ljubišić i lijevi bek Igor Mandić, vjerovatno bi rezultat bio povoljniji za predstavnika Bosne i Hercegovine.

Španski i estonski tim već su nakon dva kola obezbijedili plasman u polufinale, osvojivši u prva dva duela četiri boda, dok su Borac i Eurotek bez bodova.

Polva je u četvrtak ujutro savladala Eurotek rezultatom 20:33, dok je petoplasirani tim španskog prvenstva teškom mukom savladao istog rivala rezultatom 31:32.

Drugog dana turnira u Holandiji, crveno-plave očekuje dvoboj protiv Euroteka (12 časova) u Sitartu, a potom slijede utakmice za plasman.

Prije dvije godine, Borac m:tel je bio finalista ali je ostao bez trofeja poslije poraza od Benfike iz Lisabona (21:23).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC